Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ξαναέρχεται το «Meet Market» στην Τεχνόπολη Αθηνών

Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου, στον χώρο του Μηχανουργείου και στο Προαύλιο στην Τεχνόπολη Αθηνών θα γίνει το Meet Market, με πολλές καινούριες επιχειρήσεις και brands αλλά και με ήδη γνωστά, αγαπημένα πρόσωπα που ενώνουν τις δυνάμεις τους και φτάνουν τους 130+ εκθέτες σε αριθμό.

Τι είναι το Meet Market;

Είναι μια διήμερη Πασχαλινή γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών,  αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Για ποιους λόγους όμως πρέπει να επισκεφτείτε το Meet Market;

1.Σιγουρευτείτε ότι θα περάσετε από το Food Room στο κτίριο Αποθήκη, όπου θα βρείτε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα παραγωγών από όλη την Ελλάδα.

2.Θα γίνει Easter Egg Hunt για τους μικρούς αλλά και τους μεγάλους! Βρείτε τα 100 κρυμμένα πασχαλινά αυγά σε όλη την Τεχνόπολη, πηγαίνετε τα στο κεντρικό ταμείο και κερδίστε δώρα από το Meet Market.

3.Δώρα! Γιατί ακόμα και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, μπορείτε να φύγετε έχοντας πάρει κάτι από το Meet Market…Cd mixes από τους DJs, πόστερ, δώρα έκπληξη αλλά και την ευκαιρία να κερδίσετε το Μεγάλο καλάθι του Meet Market. Ένα καλάθι με ένα δώρο από κάθε εκθέτη!

4.Μουσική. Non stop DJ sets από τους καλύτερους DJs της πόλης, που διαδέχονται ο ένας τον άλλο ανά δύο ώρες.

5. Το event στηρίζει την τοπική οικονομία και δημιουργικότητα. Keep it local-Keep it Greek!
 

Αντωνία Καρίτζη

Share
Published by
Αντωνία Καρίτζη