Categories: ΚΟΣΜΟΣ

Έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε παίκτης

 Λίγο πριν την άφιξη της Ντόρτμουντ στο γήπεδό της, το «Signal Iduna Park», σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πούλμαν που μετέφερε την αποστολή. Όπως έγινε γνωστό, από την έκρηξη έσπασαν παράθυρα του οχήματος και τραυματίστηκε ένας ποδοσφαιριστής της γερμανικής ομάδας, που σύμφωνα με την Bild είναι ο Μαρκ Μπάρτρα, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο σύλλογος επιβεβαίωσε το συμβάν και τον τραυματισμό, δεν ανέφερε όμως το όνομα του παίκτη. 

Το επίσημο αστυνομικό ανακοινωθέν ήταν το εξής: “Πριν από τον αγώνα Champions League μεταξύ Ντόρτμουντ και Μονακό, σημειώθηκε έκρηξη κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, λίγο μετά από τις 7 τοπική ώρα. Η τοποθεσία του περιστατικού είναι η Wittbräuckerstraße / Schirrmannweg στο Άνω Ντόρτμουντ. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, τα παράθυρα του λεωφορείου (μερικώς ή ολικώς) έσπασαν και ένα άτομο τραυματίστηκε. Δεν είναι ακόμα εφικτό να πούμε τι ακριβώς ήταν αυτή η έκρηξη ή πού ακριβώς εξερράγη”.

Στην περιοχή μετέβησαν και πυροσβεστικές δυνάμεις, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με την “Bild“, η έκρηξη σημειώθηκε δέκα χιλιόμετρα μακριά από το γήπεδο και ως αποτέλεσμα, αρκετά από τα τζάμια του πούλμαν θρυμματίστηκαν. Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο τραυματίας είναι ο κεντρικός αμυντικός Μαρκ Μπάρτρα, 26 ετών, ο οποίος βρισκόταν στην αποστολή του αγώνα. Ο Ισπανός στόπερ μεταφέρθηκε το νοσοκομείο και έχει τραυματιστεί στο χέρι του, όπως ανακοίνωσε η μητέρα του μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου.

Η αστυνομία δεν έχει ενημερώσει επίσημα τον Τύπο για τα αίτια της έκρηξης. Εν συνεχεία έγινε γνωστό πως σημειώθηκαν ακόμη δύο εκρήξεις περιορισμένης έντασης στην ευρύτερη περιοχή στην οποία κινείτο το πούλμαν της γερμανικής ομάδας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση το παιχνίδι θα γίνει τη Μεγάλη Τετάρτη στις 19:45.

Πηγες: ΑΠΕ, News247

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA