Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η Popaganda και το Ε.Δ.Ω. σου κάνουν δώρο δύο θέσεις για τα EDW Creative Workshops

Το Ε.Δ.Ω. (Εργαστήριο Δημιoυργικής Ώσμωσης) είναι ένα πρότυπο κέντρο ανάπτυξης ιδεών, τέχνης και design. Στόχος του είναι να προσφέρει χώρο, μέσα και υποστήριξη σε νέους καλλιτέχνες και designers που επιθυμούν να επεκτείνουν τις γνώσεις και τις επιδεξιότητές τους, να δημιουργήσει μία ισχυρή πλατφόρμα συνεργασίας μεταξύ δημιουργών από όλο το φάσμα των τεχνών και να προσφέρει μία βάση για περισυλλογή και δράση πάνω σε σύγχρονα πολιτιστικά θέματα.

 Το «EDW Creative Workshops» είναι μία ενέργεια του Ε.Δ.Ω. για να φέρει σε επαφή νέους ταλαντούχους δημιουργούς με το ευρύ κοινό με σκοπό την ανταλλαγή ιδεών, τεχνικών γνώσεων και εμπειριών μέσα από ποικίλα και πρωτότυπα εργαστήρια. Ακολουθώντας τις συνεχόμενες εξελίξεις στον ευρύτερο χώρο του design και των τεχνών το «EDW Creative Workshops» στοχεύει στην προώθηση του πειραματισμού κλασσικών και σύγχρονων μέσων και κατ΄επέκταση στην δημιουργική συνύπαρξη διαφόρων κλάδων, προσφέροντας έδαφος σε μία ενεργή και ανήσυχη κοινότητα καλλιτεχνικών αναζητήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, το Πρόγραμμα Δημιουργικών Εργαστηρίων του «EDW CreativeWorkshops» απευθύνεται σε ενήλικες, οι οποίοι έχουν τη διάθεση να διερευνήσουν δημιουργικούς χώρους που δεν έχουν απαραίτητα σχέση με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, αλλά και σε δημιουργούς που θέλουν να αναπτύξουν τις ικανότητές τους και να εμβαθύνουν σε μία πολύ συγκεκριμένη μορφή δημιουργικής έκφρασης.

Το πρόγραμμα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες όσων εργάζονται και δεν διαθέτουν πολύ ελεύθερο χρόνο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Έτσι, το κάθε Δημιουργικό Εργαστήριο έχει διάρκεια 3 ή 6 εβδομάδες και απαρτίζεται από 3ωρα μαθήματα που διεξάγονται μια φορά την εβδομάδα, την ίδια μέρα και ώρα (18:00 – 21:00).

 website

fb Page (EDW CREATIVE WORKSHOPS)

 fb Page (ΕΔΩ)

 

 Πληροφορίες Εργαστηρίων:

/ Turn Here: Bookmaking Paths

 Νατάσσα Παππά – Graphic designer 

www.natassapappa.com

Το “Turn Here” είναι ένας κύκλος μαθημάτων με αντικείμενο την ολιστική διαδικασία για τον σχεδιασμό ενός βιβλίου. Πώς ένας σχεδιαστής αναλαμβάνει μια έκδοση από τo μηδέν; Από τη σύνταξη του περιεχομένου, την επιμέλεια, τον σχεδιασμό και την παραγωγή; Μέσα από μεθόδους εξερεύνησης της πόλης, οι συμμετέχοντες θα συντάξουν περιπλανώμενοι το δικό τους 8-σέλιδο περιεχόμενο, με σκοπό να του δώσουν μορφή στο Indesign. Στο τέλος όλες οι διαδρομές θα δεθούν σε ένα βιβλίο, που θα πάρει ο καθένας μαζί του.

18 ώρες [6 x 3ώρα μαθήματα]

Κάθε Πέμπτη 18:00 – 21:00

Νέες ημερομηνίες: 17/11   24/11   01/11   08/12   15/12   22/12

Κόστος: 155€

Maximum αριθμός συμμετεχόντων: 12 άτομα

FB event

Website

/ WORDPRESS: Create & Design your personal website

 Μανώλης Γερακάκης – Web Developer

Αναστασία Παπαλεωνίδα Πούντζα – Graphic designer / Artist 

https://www.behance.net/papaleonida

Το Εργαστήριο ξεκίνα με τις βασικές αρχές του WordPress, όπου θα μάθεις πώς να δημιουργείς και να διαχειρίζεσαι την δική σου ιστοσελίδα ή blog από το μηδέν. Ταυτόχρονα θα μπείς στην λογική της οπτικής ταυτότητας, της τυπογραφίας και θα μάθεις πως να προωθείς επιτυχημένα τη δουλεία / εαυτό σου στο διαδυκτιακό χώρο.

Κατά τη διάρκεια των 6 μαθημάτων του ταχύρρυθμου αυτού κύκλου, θα ανακαλύψεις όλες τις τεχνικές για να μπορέσεις να χρησιμοποιήσεις το WordPress με έναν έξυπνο και πρακτικό τρόπο, για προσωπική ή και επαγγελματική χρήση, λαμβάνοντας τις απαραίτητες συμβουλές και κατευθύνσεις από τον χώρο του Communication Design.

18 ώρες [6 x 3ώρα μαθήματα]

Κάθε Τετάρτη 18:00 – 21:00

Νέες ημερομηνίες: 16/11   23/11   30/11   07/12   14/12   21/12

Κόστος: 180€

Maximum αριθμός συμμετεχόντων: 14 άτομα

fb event

Website

Η Popaganda και το Ε.Δ.Ω. σου κάνουν δώρο 2 θέσεις για τα EDW Creative Workshops. Για να είσαι εσύ ο νικητής κάνε Like, Comment (με το εργαστήριο που σε ενδιαφέρει) και Share στο post του διαγωνισμού στο Facebook page της Popaganda μέχρι την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου. Οι νικητές θα ανακοινωθούν επίσης στο ίδιο post. 

Άγης Παπαγεωργίου

Ο Άγης Παπαγεωργίου γράφει για πολιτική, μπάλα και ροκ εν ρολ.

Share
Published by
Άγης Παπαγεωργίου