Δέκα θερινά σινεμά μας υποδέχονται με ένα δροσερό ποτήρι Stella Artois

Σκηνή πρώτη: φρεσκοβαμμένα τραπεζάκια και καρέκλες σκηνοθέτη στοιχισμένα όμορα σε σειρές. Ανθισμένα γιασεμί περιμετρικά στους τοίχους, χαλικάκι στο πάτωμα. Μια μηχανή ποπ κορν να «εκρήγνυται» συνεχώς γεμίζοντας το χώρο με την μυρωδιά του βουτύρου. Σούσουρα και τελευταία μηνύματα στο κινητό.

Σκηνή δεύτερη: τα φωτά χαμηλώνουν, η οθόνη ανάβει, μια δροσερή μπίρα σερβίρεται και η προβολή ξεκινά. Κάπως έτσι είναι οι καλοκαιρινές σινεφίλ βραδιές. 

Και φέτος θα είναι ακόμα καλύτερες γιατί στην συντροφιά μας θα έχουμε, για μια ακόμα χρονιά, την Stella Artois, τη Νο 1 Βελγική μπίρα στον κόσμο. Και δεν είναι μια τυχαία ξανθιά μπίρα που δεν ξέρει από κινηματογράφο. Το αντίθετο μάλιστα. Έχει διαγράψει τη δική της ιστορία στο κόκκινο χαλί δίνοντας το «παρόν» στα σημαντικότερα διεθνή φεστιβάλ: στο κοσμοπολιτικό φεστιβάλ των Καννών, στο νεουρκέζικο Tribeca αλλά και στο «ανεξάρτητο» Sundance. 

Αυτός ο σινεφίλ λοιπόν premium lager πειρασμός φέτος το καλοκαίρι επιλέγει δέκα θερινούς κινηματογράφος σε Αθήνα (Cine Ψυχικό, Χλόη, Μαργαρίτα, Άρτεμις, Αττικό Άλσος, Μαριλένα, Αμίκο και Χρόνια Αθωότητας) και Θεσσαλονίκη (Ναταλί και Απόλλων) για να μας δροσίσει με την ξεχωριστή του γεύση. 

Ζήστε λοιπόν τη μαγεία της open air προβολής παρέα με μια παγωμένη Stella Artois, μιας μπίρας που η συνταγή και η παραδοσιακή διαδικασία παρασκευής της παραμένουν αναλλοίωτες στο πέρασμα του χρόνου. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA