ΦΑΓΗΤΟ & ΠΟΤΟ

Το Athens Street Food Festival επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο στο Γκάζι

Ο Μάιος είναι ο μήνας του Athens Street Food Festival! Από το 2016 κάθε Μάιο το Παλιό Αμαξοστάσιο του ΟΣΥ στο Γκάζι γεμίζει με χιλιάδες foodies που επισκέπτονται το μεγαλύτερο φεστιβάλ φαγητού της χώρας, το φεστιβάλ που άλλαξε τον χάρτη της εγχώριας γαστρονομίας, το φεστιβάλ που παρουσιάζει αλλά και καθιερώνει τα trends του “φαγητού του δρόμου”.

Αμέτρητες μυρωδιές, κουζίνες από ολόκληρο τον πλανήτη, πρωτότυπες και ευφάνταστες ιδέες και συνδυασμοί που δεν μπορείς να γευτείς πουθενά αλλού εκτός από τα αποκλειστικά pop-up μαγαζιά του, καταξιωμένοι chefs αλλά και “άγνωστοι” chefs που έχουν κάτι μοναδικό να προτείνουν: αυτή είναι η μυστική και τόσο επιτυχημένη συνταγή του Athens Street Food Festival!

Φέτος, τα τρία τριήμερα του Μαϊου (10-11-12, 17-18-19, 24-25-26 Μαΐου) οι επισκέπτες του φεστιβάλ θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν απίθανες και αποκλειστικές γεύσεις από το Βιετνάμ, το Μεξικό, την Ονδούρα, την Ιαπωνία, την Αιθιοπία, την Ταϊλάνδη, την Ινδία, την Ουγγαρία, την Ιταλία, τη Μεγάλη Βρετανία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και φυσικά την Ελλάδα! Εσύ τι θα (πρωτο)δοκιμάσεις;

Ανάμεσα στους δεκάδες chefs του φετινού Athens Street Food Festival, έχουμε τη χαρά να υποδεχτούμε με τις δικές τους street food προτάσεις τρεις καταξιωμένους chefs που ηγούνται της Αναγέννησης του ελληνικού φαγητού που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια: τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη (αστέρι Michelin), τον Γρηγόρη Κική (αστέρι Michelin) και την Madame Ginger!

Φυσικά, το Athens Street Food Festival σημαίνει και φεστιβαλική ατμόσφαιρα! Κάθε μέρα τη μουσική θα αναλαμβάνουν γνωστοί ραδιοφωνικοί παραγωγοίενώ κάθε βράδυ στις 21:00 θα ξεκινάει μεγάλο πάρτυ με γνωστούς DJs. Παράλληλα, την Παρασκευή 10 Μαϊου υποδεχόμαστε τον πασίγνωστο κωμικό Αλέξανδρο Τσουβέλα σε ένα ιδιαίτερο meet&greet με το κοινό του φεστιβάλ.

Ώρες λειτουργίας: Παρασκευή 17:00 – 00:00, Σάββατο 12:00 – 00:00, Κυριακή 12:00 – 00:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση: ευρώ

Προπώληση εισιτηρίων online στo more.com, τα καταστήματα Public και το δίκτυο του more. Οι πωλητές εισιτηρίων χρεώνουν προμήθειες ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: www.athensstreetfoodfestival.gr

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA