ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“SafeSteps” με τη Σοφία Μπεκατώρου, για την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού

Ζήσαμε μια μοναδική εμπειρία με την έναρξη του προγράμματος #SafeSteps που πραγματοποιήθηκε στο Experience Park του Ελληνικού σε πρώτη φάση με τη συμμετοχή επωφελούμενων από το Δίκτυο Μεταναστριών στην Ελλάδα “Μέλισσα” @MelissaNetwork. Σήμερα και αύριο  θα συνεχίσει το πρόγραμμα με τη συμμετοχή έφηβων κοριτσιών που διαμένουν στο Ίδρυμα Παιδόπολις Αγ. Βαρβάρα και στις 6-7/9 θα συμμετάσχουν αγόρια και έφηβοι μετανάστες από την αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία της Εκκλησίας ΣΥΝΥΠΑΡΞΙΣ  Οικουμενικό Πρόγραμμα Προσφύγων (@synyparxis.org).

Το #SafeSteps είναι ένα πρόγραμμα με στόχο την ψυχαγωγία και ενδυνάμωση μέσω του αθλητισμού που υλοποιείται με το σχεδιασμό και συντονισμό της Σοφίας Μπεκατώρου (@sofiaproject.org) σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας και το Κέντρο Ψυχικής Υγείας “Βήμα κοινό” με την χρηματοδότηση του Συνδέσμου Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση.

Ευχαριστούμε θερμά το Ellinikon Experience Park για την φιλοξενία και την Pizza Fan Greece για την σίτιση των συμμετεχόντων/ουσών.

Ίδρυμα Ωνάση / Onassis Foundation
The Εllinikon Experience Park 

sofiaproject.org

 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA