Categories: ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Απορρίφθηκε η έφεση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την ΑΕΚ

Ακριβώς 43 ημέρες μετά το ματς ΠΑΟΚ – ΑΕΚ και μία εβδομάδα μετά την κατάθεση των υπομνημάτων από τις δύο ομάδες, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ εξέδωσε την απόφασή της, με την οποία απορρίπτεται η έφεση του ΠΑΟΚ.

Στην πρωτόδικη απόφαση ο αθλητικός δικαστής, Σπύρος Καποδίστριας, είχε κατακυρώσει το παιχνίδι με 3-0 υπέρ της «Ένωσης» και είχε επιβάλει τις ακόλουθες ποινές στον ΠΑΟΚ:

– Αφαίρεση 3 βαθμών στο φετινό πρωτάθλημα.

Αφαίρεση 2 βαθμών στο πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν.

– Ποινή τριών αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 63.000 ευρώ.

-Στον Ιβάν Σαββίδη είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στο γήπεδο για 3 χρόνια και πρόστιμο 100.000 ευρώ

-Στον Λούμπος Μίχελ είχε επιβληθεί ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 3 μήνες και πρόστιμο 15.000 ευρώ!

Αναλυτικά η απόφαση της επιτροπής εφέσεων της ΕΠΟ: “Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε την εξής απόφαση.

Απέρριψε την έφεση 1) της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, 2) του Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, Προέδρου του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και 3) του MICHEL LUBOS του Michal Τεχνικού Διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της υπ’ αριθ. 86/2018 απόφασης του Πρωτοβαθμίου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ”.

Πηγή

Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι

Γεννήθηκε στην Αλβανία, λίγο πριν την πτώση του κομμουνισμού. Ζει στην Αθήνα από το 1997, παράτησε με μεγάλη επιτυχία το τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Παντείου και από το 2017 ασχολείται με την δημοσιογραφία.

Share
Published by
Ντενίσα-Λυδία Μπαϊρακτάρι