Categories: ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι προτάσεις της Popaganda για το Σάββατο 28 Νοεμβρίου

Space Blanket στο Bios Ρομάντσο

Οι Space Blanket επανέρχονται για να μας μεταφέρουν σε ένα ασυνήθιστο και σκοτεινό χορευτικό περιβάλλον. Το πρώτο τους LP με τίτλο “ΚΑΛΕΜΙ”, θα παρουσιαστεί στο Ρομάντσο, το Σάββατο 28 Νοεμβρίου. Την ίδια ημέρα ο δίσκος θα κυκλοφορήσει σε βινύλιο από την Untitled-1.

21:00|είσοδος ελεύθερη

BIOS Ρομάντσο

Αναξαγόρα 3-5, Αθήνα


Mο’ Ηοrizons στο Gazarte

Οι Mο’ Ηοrizons, το διάσημο γερμανικό μουσικό δίδυμο με τον φολκλορικό ηλεκτρονικό ήχο που συνδυάζει μοναδικά μουσικά είδη, έρχονται στο GAZARTE για μια βραδιά γεμάτη groovy, spiritual και soulful ρυθμούς.   Νομίζετε ότι δεν τους ξέρετε? Και όμως… τους γνωρίζετε πολύ καλά! Οι Mo’ Horizons αποτελούνται από τους Ralf Droesemeyer και Mark “Foh” Wetzler οι οποίοι είναι παραγωγοί, συνθέτες και dj”s και μας έχουν χαρίσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες τις παγκόσμιας μουσικής σκηνής (διασκευές και πρωτότυπα τραγούδια) όπως το “Pé Na Estrada” (Hit the Road Jack), το “Remember Tomorrow”, το “Yes Baby Yes”, το “Come touch the sun” και άλλα.

22:00|είσοδος: 17€

GAZARTE

Βουτάδων 32-34, Γκάζι


Chinawoman στο Fuzz Club

Η Chinawoman, η Καναδή τραγουδοποιός με τις Ρώσικες ρίζες που τείνει να γίνει η αγαπημένη του ελληνικού κοινού, επιστρέφει στη χώρα μας το Σάββατο 28 Νοεμβρίου στην Αθήνα. Special guest θα είναι η Σtella, η οποία με το ομώνυμο ντεμπούτο album της να ακούγεται όλο και περισσότερο αποτελεί το πλέον ανερχόμενο όνομα της εγχώριας electro-pop σκηνής.

20:00|είσοδος:15-20€ 

FUZZ CLUB

Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος (Πειραιώς & Χαμοστέρνας)

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA