Το Twitter σου χρωστάει λεφτά. Θες να μάθεις πόσα;

Η αξία του Twitter αγγίζει πλέον τα 24,9 δισεκατομμύρια δολάρια και χρησιμοποιείται από περίπου 230 εκατομμύρια άτομα. Όλα καλά, μέχρις ότου πολλοί ψυλλιάστηκαν τη δουλειά και θέλουν μερίδιο από τα λεφτά των “tweets”. Αν διαιρέσεις την αξία με τα 200 δις των μηνυμάτων που παραδίδουν οι υπεύθυνοι του μέσου (από το σύνολο των 500 δις μηνυμάτων ημερησίως παρακαλώ), τότε το ποσό που αντιστοιχεί στην κάθε ματιά είναι 12,45 σεντς.

Φυσικά, αυτό δεν ισχύει για όλους τους χρήστες. Άλλα λεφτά θα πάρει κάποιος που έχει στην εικόνα του το αυγό και το χρησιμοποιεί από σπάνια έως ποτέ κι άλλα λεφτά θα πάρει ο Justin Bieber. Του οποίου, η Twitter χρωστάει περί τα 20 εκατομμύρια δολάρια, λόγω της ασταμάτητης δραστηριότητας του ιδίου και των φαν του στο μέσο.

Μπορείτε να υπολογίσετε το ακριβές ποσό που έχετε να λαμβάνετε από αυτή την ξεκούραστη «επένδυση». Το “ξεκούραστη” ωστόσο, δεν αναφέρεται στην ευκολία του εγχειρήματος, γιατί δεν είναι τόσο εύκολο να βγάλεις λεφτά, αλλά στο γεγονός ότι προσφέρεται ένας πιο εύχρηστος τρόπος στο να κερδίσεις χρήματα περιστασιακά. Αν μιλάμε για προώθηση προϊόντων και για πιο σταθερό εισόδημα μέσω του Twitter, τότε θα χρειαστεί να έχετε δαιμόνιο επιχειρηματικό πνεύμα.

Κώστας Χανδρινός

Share
Published by
Κώστας Χανδρινός