ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στη HoReCa 2024 η ΟX.one μας έδειξε πώς θα είναι το μέλλον της εστίασης και της φιλοξενίας

Έχετε δει όλοι τα memes με τα ιπτάμενα αυτοκίνητα που θα είχαμε το 2024 και πώς είναι η πραγματικότητα τελικά -που απέχει παρασάγγας από αυτό-. Στη HoReCa 2024 όμως ανακαλύψαμε πώς θα είναι το μέλλον, σήμερα. Και όταν λέμε μέλλον εννοούμε τις εξελίξεις στον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, τις καινοτομίες που εκσυγχρονίζουν τη βαριά βιομηχανία της Ελλάδας. Από όλα τα περίπτερα αυτό που κέρδισε περισσότερο το ενδιαφέρον μας ήταν της ΟX.one, μια σουίτα εφαρμογών, οι οποίες φέρνουν την επανάσταση στην εστίαση και στη φιλοξενία. 

Το success story της ΟX.one ξεκινά με την εφαρμογή του Spotlight που αναπτύχθηκε το 2015. Όπως οι περισσότερες τεχνολογικές επιτυχίες και αυτή ξεκίνησε με μια παρέα φίλων σε ένα γραφείο στο κέντρο της πόλης. Ο ιδρυτής της εταιρίας και φίλοι του δραστηριοποιούνταν ήδη στο χώρο της εστίασης και χρειάζονταν ένα εξελιγμένο πρόγραμμα παραγγελιοληψίας. Η ομάδα το ανέπτυξε και το χρησιμοποίησε πιλοτικά στα καταστήματα των φίλων της παρέας. Αρχικά η ύπαρξη του διαδόθηκε από στόμα σε στόμα.

Η επιτυχία του όμως το έκανε γνωστό σε όλη τη βιομηχανία της εστίασης και έτσι συντελέστηκε η πρώτη επιτυχία της ΟX.one. Από τότε μέχρι και σήμερα το προϊόν αναπτύχθηκε και μεγάλωσε και είναι πλέον ένα καθιερωμένο λογισμικό παραγγελιοληψιας και  διαχείρισης που βοηθά πάνω από 600 επιχειρήσεις στην Ελλάδα να λειτουργήσουν και να αναπτυχθούν. Το πελατολόγιο της σουίτας εφαρμογών είναι πολύ μεγάλο και απαρτίζεται από σύγχρονους επιχειρηματίες που ζητούν τεχνολογικές λύσεις και απευθύνονται σε πελάτες που είναι εξοικειωμένοι με digital περιβάλλοντα.

Τι είναι αυτό που έκανε όμως το Spotlight τόσο μοναδικό από την πρώτη μέρα λειτουργίας του; Όλη η συλλογή δεδομένων της εφαρμογής ήταν στημένη σε cloud. Δεν υπήρχε κάποιος server στο κατάστημα όπως συνηθιζόταν για να αποθηκεύει data μέχρι τότε. Όλα τα δεδομένα από τις συσκευές παραγγελιοληψίας ανέβαιναν σε ένα cloud server που παρέχει 100% προστασία και backup και απομακρυσμένη πρόσβαση από όλο τον κόσμο.

Η ομάδα πίσω από την πλατφόρμα όμως δεν σταμάτησε με την επιτυχία του Spotlight, αλλά ανέπτυξε και άλλες καινοτόμες εφαρμογές που άπτονται με τον χώρο της εστίασης και της φιλοξενίας, αλλά της λιανικής εν γένει. Αυτή που ξεχωρίσαμε εμείς από την επίσκεψή μας στο περίπτερό τους στη HoReCa 2024 είναι σίγουρα το posom, μια εφαρμογή που μπορεί να μετατρέψει κάθε κινητό σε συσκευή POS χωρίς να χρειάζεται ο επαγγελματίας να αγοράσει μια κοστοβόρα συσκευή POS. Το moodstream που παρέχει πρωτότυπη μουσική, την οποία έχουν συνθέσει καλλιτέχνες αποκλειστικά για το app, είναι επίσης μια εφαρμογή της ΟX.one που φέρνει επανάσταση στον τρόπο που λειτουργεί μια επιχείρηση.

Η ΟX.one είναι μια ολοκληρωμένη σουίτα εφαρμογών για όλες τις ανάγκες που μπορεί να έχει μια επιχείρηση. Από πέρσι μέσω της εξαγοράς του Spotlight από την Sirius holding το technology arm της international holding company του μεγαλύτερου ομίλου στο Abu Dhabi δόθηκε η δυνατότητα στην ομάδα πίσω από τη σουίτα να πραγματοποιήσει το μεγάλο όραμα της και να αναπτύξει μια σειρά από διαφορετικά προϊόντα κάτω από μια σουίτα την ox.one. Παρακάτω μπορείτε να ανακαλύψετε και τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς:

Posom: Ή αλλιώς πώς να κάνετε τις πωλήσεις σας παιχνιδάκι. Εύκολη στη χρήση, γρήγορη και ευέλικτη ταμειακή μηχανή στην αγορά, χάρη στο posom που σας βοηθά να κάνετε συμμορφωμένες πληρωμές, παντού και πάντα. Το posom είναι μια cloud ταμειακή μηχανή απόλυτα συμβατή με την ΑΑΔΕ που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να μαντεύετε κάθε φορά τι μπορεί να έχει αλλάξει στη φορολογική νομοθεσία, αφού είναι πάντα συμμορφωμένο με τις τελευταίες νομοθετικές ρυθμίσεις.

Resaverse: Όλες οι ανάγκες κράτησης σε μία λύση μέσα από την πιο πλήρη πλατφόρμα διαχείρισης bookings. Από εστιατόρια έως κουρεία και οτιδήποτε ενδιάμεσο, ελέγξτε τη διαχείριση του χρόνου και των περιουσιακών σας στοιχείων για να δώσετε στους πελάτες σας την καλύτερη εξυπηρέτηση που μπορούν να λάβουν καθώς η πλατφόρμα γίνεται ένα με την επιχείρησή σας. Το απόλυτο app κρατήσεων, προγραμματισμού ραντεβού και εορτασμού σημαντικών στιγμών, πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρησή σας  και φιλικό προς τον χρήστη αλλά και το προσωπικό.

Spotit: Χωρίς αναμονή: Σκαναρε, παράγγειλε, πλήρωσε και δώσε tip – όλα στο τραπέζι μέσω της εφαρμογής παραγγελιοληψίας,  με την οποία ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει είτε σε online είτε σε instore περιβάλλον.

Stockflow: Η αποθήκη της επιχείρησής σας, πλήρως οργανωμένη & συνδεδεμένη. Το πιο αποδοτικό σύστημα οργάνωσης αποθήκης είναι μια πλατφόρμα διαχείρισης της αποθήκης και αυτοματοποίησης της διαδικασίας ανεφοδιασμούς. Η απόλυτη λύση για να βελτιστοποιήσετε τη διαχείριση αποθέματος, προμηθευτών και κόστους, εξελίσσοντας την επιχείρησή σας και ενισχύοντας τη σύνδεση μεταξύ προμηθευτή και αγοραστή. Κοινώς, ο πιο πιστός συνεργάτης που θα χρειαστείτε για να ελέγχετε τα αποθέματά της επιχείρησής σας.

Moodstream: Ξεχάστε τα μουσικά δικαιώματα! Δημιουργήστε την τέλεια ατμόσφαιρα στην επιχείρησή σας με νόμιμη, μουσική χωρίς χρέωση δικαιωμάτων. Το Moodstream έχει ατέλειωτης ώρες πρωτότυπης μουσικής, ελεύθερη δικαιωμάτων για κάθε τύπο επιχείρησης. Από jazz και κλασική μέχρι lounge και ambient, η μουσική του Moodstream αποτελείται από νέες συνθέσεις διεθνών καλλιτεχνών που την έχουν δημιουργήσει μόνο για το app. Αν θέλετε να ξεχάσετε την έννοια των πνευματικών δικαιωμάτων στη μουσική, αυτό το app φτιάχτηκε για εσάς.

Verinvo:  Μια ολοκληρωμένη υπηρεσία με τη μοναδική πατενταρισμένη ηλεκτρονική τιμολόγηση βασισμένη σε blockchain για την συμμόρφωση των επιχειρήσεων. Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψετε την επιχείρησή σας και να συμμορφωθείτε με πλήρως πιστοποιημένα και επαληθεύσιμα ψηφιακά τιμολόγια, υποστηριζόμενα από τεχνολογία blockchain. Εύκολη στη χρήση ακόμα και για ανθρώπους που ίσως δυσκολεύονται να κάνουν ακολουθήσουν τις τεχνολογικές εξελίξεις.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA