Categories: SPONSORED

Το εμβληματικό μοντέλο Era της Vans, με τη νέα τεχνολογία ComfyCush, δίνει την αίσθηση ότι περπατάς πάνω σε ένα σύννεφο

Η Vans ξεκινάει τη σεζόν με νέες προτάσεις από τη συλλογή ComfyCush, την πιο πρόσφατη καινοτομία της Vans, που μεταμορφώνει το Era –ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και κλασικά μοντέλα της- θέτοντας την άνεση του καταναλωτή στο επίκεντρο της τελευταίας αυτής τεχνολογίας. 

Το μοντέλο ComfyCush Era αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα της πρόθεσης της Vans να προσαρμόζεται στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των καταναλωτών της, έχοντας την άνεση ως κύριο στόχο. 

Τα νέα ComfyCush Era διαθέτουν ενιαία εσωτερική κατασκευή, ειδικά λάστιχα δεξιά κι αριστερά της γλώσσας που προσδίδουν βελτιωμένη εφαρμογή και αίσθηση, επιπλέον υποστήριξη στο εσωτερικό στο σημείο της καμάρας του ποδιού, κατασκευή του πάτου από αφρό και καουτσούκ για να δημιουργήσει τον άριστο συνδυασμό ανθεκτικότητας και πρόσφυσης για διαρκή άνεση.

Αυτή τη σεζόν, η Vans παρουσιάζει νέους χρωματικούς συνδυασμούς και σχέδια, εστιάζοντας σε φωτεινές, κλασικές λήψεις του μοντέλου. 

«Παίζουμε συνεχώς με διαφορετικά τεχνάσματα για να ενσωματώσουμε τη χαρακτηριστική σκακιέρα στην εξέλιξη του στυλ και αυτή η πρωταρχική παλέτα αποτέλεσε μια πραγματικά διακριτική ωδή στην κληρονομιά του μοντέλου Era» δήλωσε ο Matthew Pino, Global Product Merchandising Manager της Vans. «Το καλύτερο στο ComfyCush Era είναι ότι αποτελεί ένα πραγματικά κλασικό μοντέλο και δεν θυσιάζει το χαρακηριστικό στυλ για την ενισχυμένη άνεση». 

Η πρώτη έκδοση του μοντέλου Era πραγματοποιήθηκε το 1976, με αίτημα των θρύλων του skateboarding Tony Alva και Stacy Peralta στη Vans, για μεγαλύτερη λειτουργικότητα στα παπούτσια του skateboarding. Δεκαετίες αργότερα, η Vans συνέχισε να ακούει τη γνώμη των δημιουργικών κοινοτήτων και λανσάρει το ComfyCush Era, καθώς οι καταναλωτές άρχισαν να ζητούν περισσότερη άνεση, χωρίς να θέλουν να θυσιάσουν το εμβληματικό στυλ του παπουτσιού. 

Αξιοποιώντας τη μακρά ιστορία του brand, την εμπερία στον σχεδιασμό και τα ποιοτικά σχόλια των καταναλωτών, η ComfyCush Era συνδυάζει τέλεια το κλασικό στυλ και την πρωτοποριακή τεχνολογία άνεσης χωρίς να θυσιάζει το ένα για το άλλο. 

Αυτή τη σεζόν, η Vans παρουσιάζει τους εικαστικούς καλλιτέχνες, Alfonso Gonzalez και Ellen Rutt, καθώς και τον μουσικό Christopher Allan, οι οποίοι αναδεικνύουν με τον δικό τους τρόπο το πώς, με τα ComfyCush Era, μπορούν να κάνουν ό, τι αγαπούν όλη την ημέρα. 

Τα νέα μοντέλα ComfyCush Era κυκλοφορούν σε 3 νέους χρωματικούς συνδυασμούς σκακιέρας – κόκκινο με λευκό, μπλε με λευκό και μαύρο με λευκό. 

Η νέα συλλογή ComfyCush είναι διαθέσιμη στα επίσημα καταστήματα της Vans στο The Mall Athens και Athens Metro Mall, στο Nicosia Mall στην Κύπρο, στο official corner της Vans στο Attica City Link, στο Notos Αθήνας & Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA