Categories: WELLNESS

Τα vegan πιάτα του Monsieur Barbu δεν έχουν μόνο φωτογένεια

Τρίτη μεσημέρι και βρέθηκα στο βαθύ Κουκάκι να κάθομαι και να απολαμβάνω τα νέα vegan πιάτα του Monsieur Barbu. Αν δεν κάνω λάθος μέτρησα 4 vegan επιλογές και αρκετές vegetarian και έτσι μου ήρθε να πάρω αγκαλιά την Ιωάννα Χαλμούκη, που επιμελήθηκε το μενού και που με τα χεράκια της φτιάχνει όλα τα πιάτα, αλλά και την ιδιοκτήτρια Ναταλία Δοκουμετζίδη και να τους δώσω θερμά συγχαρητήρια. Θερμά συγχαρητήρια γιατί καταλαβαίνουν που οι εποχές αλλάζουν και θερμά συγχαρητήρια που σέβονται τους ανθρώπους που έχουν κάνει την επιλογή να βγάλουν εντελώς (ή μερικώς) τα ζωικά προϊόντα από τη διατροφή τους.

Όσα έφαγα και δοκίμασα πραγματικά ήταν όχι μόνο για φωτογράφηση (δεν περίμενα τίποτα άλλωστε λιγότερο όσο αφορά στην εμφάνιση από την Ιωάννα γνωστή στο χώρο του λιχούδηδων ως Πάστα Φλώρα), αλλά ήθελα να ζητήσω και ταπεράκι για το σπίτι.

Από πού να ξεκινήσω; Από το Buddha bowl με πολύχρωμη κινόα, λιαστές αγκινάρες, αβοκάντο, ρόκα, τοματίνια, ελιές, ρεβίθια και χούμους; Τη σαλάτα με μαύρες φακές Beluga και ψητά μαριναρισμένα λαχανικά; Ή μήπως για το θεσπέσιο και αγαπημένο πιάτο με χειροποίητο flatbread, το οποίο αγκαλιάζει αβοκάντο, ψητά ρεβίθια (crispy όπως πρέπει), κουνουπίδι σε spicy μπαχαρικά και φυτικό γιαούρτι από δίπλα; Και μόνο που τα σκέφτομαι που ανοίγει η όρεξη.

Διαβάστε τη συνέχεια στο ladypapaya.com
Lady Papaya

Share
Published by
Lady Papaya