Σε περίπτωση που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα, όλα τα αγαπημένα σου φαγητά μπορούν να έχουν και vegan εκδοχή. Ω ναι ναι, ακόμα και το παστίτσιο! Αυτό το θαύμα της ελληνικής κουζίνας, που κάθε μάνα και γιαγιά έχει φτιάξει με αγάπη, τώρα μπορεί να γίνει ακόμα πιο νόστιμο, αφού δεν θα περιέχει μέσα τίποτα μα τίποτα ζωικό. Η συνταγή που θα σου δώσω ανήκει στον φανταστικό και καταπληκτικό Badass Herbivore Chef, Γιώργη Βαϊδάνη.
Τι θα χρειαστείς
200 γρ. κινόα κόκκινη (ή άσπρη)
100 γρ. κιμάς σόγιας
50 γρ. φακές κόκκινες
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 κσ. πελτέ ντομάτας
1 κονσέρβα χυμό ντομάτας
2 κσ. πάπρικα γλυκιά
αλάτι /πιπέρι