Categories: ΤΑΞΙΔΙ

Η Sea Jets και η Popaganda χαρίζουν δύο εισιτήρια μετ’ επιστροφής σ’ ένα τυχερό

 

Το καλοκαίρι είναι και επίσημα εδώ, αυτό το καταλαβαίνεις άλλωστε από την κουφόβραση στο κέντρο της πόλης, την έντονη μυωδιά του αντηλιακού στις παραλίες, την άμμο στα παπούτσια σου από την Κυριακάτικη βόλτα και την διάθεση σου που είναι ανεβασμένη στα ύψη! Οι πλαζ πλημμυρίζουν από κόσμο, τα beach bar κάνουν τα πρώτα τους parties, και όλες οι συζητήσεις περιστρέφονται γύρω από τις καλοκαιρινές διακοπές και τις πρώτες εξορμήσεις. «Κουφονήσια, Κρήτη ή Αμοργό; Που λέτε να πάμε φέτος;». Κλασσική ερώτηση που «πέφτει» πάντα στο τραπέζι τέτοια εποχή. Η απάντηση είναι πολύ εύκολη και «κρύβεται» στο site της Sea Jets! Τα βήματα είναι απλά. Άνοιξε τον χάρτη της Ελλάδας, αναζήτησε στο site τον επόμενο ονειρεμένο προορισμό και κλείσε, με λίγα μόνο κλικ το εισιτήριο για την νέα σου καλοκαιρινή περιπέτεια. Μέσα σε ένα καλοκαίρι χωράνε 16 πανέμορφα νησιά και η Sea Jets σου δίνει την ευκαιρία να τα ανακαλύψεις όλα αλλά και να επισκεφθείς εκείνο το μέρος που αγαπάς περισσότερο. Τα πλοία της Sea Jets σε ταξιδεύουν στην Σαντορίνη με τα μαγικά ηλιοβασιλέματα, τη ξέφρενη Μύκονο, τη σερφάδικη Νάξο, τη νεανική Ίο, την κατάλευκη Πάρο, τη μοναδική Φολέγανδρο και πολλούς ακόμα αγαπημένους προορισμούς που βρίσκονται λίγες μόνο ώρες από την μουντή Αθήνα. Θα ταξιδέψεις ευχάριστα με άνεση και ασφάλεια και χωρίς να το καταλάβεις θα έχεις ήδη φτάσει στον τελικό σου προορισμό. Εάν νιώθεις τυχερός ή θες πραγματικά να πας αυτό το ταξίδι, δεν έχεις παρά να συμμετάσχεις στον διαγωνισμό της Sea Jets. Aρκεί να ανεβάσεις μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία στο instagram, χρησιμοποιώντας τα hashtags #seajets και #popagandagr (πρέπει και τα δύο). 

Ο τυχερός «φωτογράφος» θα κερδίσει 2 εισιτήρια με επιστροφή, για όποτε και όπου εκείνος επιθυμεί. Θα είναι έτοιμος να σαλπάρει για νέες περιπέτειες, αμέσως μετά την κλήρωση που θα γίνει στις 12 Ιουνίου που θα το μάθει μετά από κλήρωση. Πιάσε το κινητό στο χέρι, βγες μια βόλτα στον ήλιο, εστίασε με το φακό στη καταγάλανη θάλασσα, άσε το καλοκαιρινό σου feeling να σε παρασύρει και τράβηξε μια όμορφη εικόνα που να θυμίζει διακοπές. Μπορεί να είσαι εσύ ο τυχερός που θα αφήσει για λίγο την γκρίζα Αθήνα και θα βρεθεί μαζί με την όμορφη συντροφιά ενός φίλου σε μια απέραντη αμμουδιά.

Τα βήματα λοιπόν είναι απλά για να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό μια φωτογραφία με καλοκαιρινό mood στο instagram με hashtag #seajets και #popagandagr είναι αρκετή! Ο νικητής θα ανακοινωθεί στο facebook page του Popaganda.

Σημειώσεις:

Η Seajets θα εκδίδει 2 διπλά εισιτήρια στο νικητή για τον προορισμό που έχει επιλεγεί, πάντα βάσει διαθεσιμότητας εισιτηρίων και δρομολογίων.

Τα εισιτήρια που διατίθενται ως έπαθλο θα εκδίδονται στα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού, δεν θα μεταβιβάζονται, ούτε θα μεταφέρονται σε ημερομηνία πέραν της ημερομηνίας λήξης τους και δεν θα ανταλλάσσονται με χρήματα.

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή