Categories: ΜΟΔΑ

Δεν χρειάζονται και πολλά για να αψηφήσεις τους νόμους της φυσικής. Μόνο το νέο sneaker της PUMA.

Το μέλλον προβλέπεται γρηγορότερο από ποτέ και η PUMA έχει σχεδιάσει το ιδανικό sneaker για να το υποδεχτούμε. Ποιές θα πρέπει να είναι οι ικανότητες μας, ώστε ν’ ανταποκριθούμε στα καλέσματα των εποχών που έρχονται; 

Μεγαλύτερη ταχύτητα, καλύτερη ποιότητα, περισσότερη ομορφιά, ή απλά όρεξη να ξεπερνάμε τα εμπόδια; 

Αφιερωμένο σε όλους εκείνους που αμφισβητούν τις νόρμες και σπάνε τους κανόνες, το RS 9.8 SPACE είναι το παπούτσι που θα τους συνοδεύσει στο επόμενο breakthrough τους.

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για αυτό, κρύβονται στο όνομά του.

Η μοναδική τεχνολογία RS, δηλαδή Running System, είναι αυτή που προσφέρει αξεπέραστο πάτημα και διατηρεί το πόδι σε σταθερά επίπεδα άνεσης, ξετυλίγοντας τα προνόμιά του κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Όσο για το 9,8, αυτό αναφέρεται στα 9,8 m / s2, στην ταχύτητα δηλαδή κατά προσέγγιση της βαρυτικής επιτάχυνσης, κοντά στην επιφάνεια της Γης. Με τον futro (future + retro) σχεδιασμό του, εμπνευσμένο από γαλαξίες και νέα frontiers, το RS 9.8 SPACE φέρνει την αλλαγή στο σύμπαν των sneakers. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσετε να περπατήσετε στο νερό. Αυτό που ξέρουμε είναι ότι θα περπατάτε πολύ καλύτερα από τους άλλους. 

Perfect simplicity… out of gravity.

Το όνομα RS 9.8 μιλάει στα 9,8 m / s2, στην ταχύτητα κατά προσέγγιση της βαρυτικής επιτάχυνσης, κοντά στην επιφάνεια της Γης.

Τα χαρακτηριστικά του RS 9.8 SPACE: Άνω μέρος από υφασμάτινο πλέγμα, δερμάτινα και σουέτ panels σε έντονα χρώμα και τεχνολογία Running System, που προσφέρει άνετο και αξεπέραστο πάτημα σε όλη τη διάρκεια της μέρας.

Τη γλώσσα του κοσμούν μια ετικέτα με τα αρχικά RS που υποδηλώνουν το όνομα του παπουτσιού και το χαρακτηριστικό έμβλημα της PUMA. Στην πίσω φτέρνα είναι χαραγμένο το “R \\ SYSTEM”.

Χάρη στη δυναμική φόρμα του, αλλά και τους τολμηρούς χρωματισμούς στο άνω μέρος του, το RS 9.8 SPACE διατηρεί την παιχνιδιάρικη διάθεσή και το ρετροφουτουριστικό του ύφος και χαρίζει σε οποιονδήποτε τα φορά στυλ που ξεχωρίζει.

Με λίγα λόγια, μιλάμε για ένα «υπεργαλαξιακό» sneaker που σε προκαλεί, φορώντας το, να αψηφήσεις όχι μόνο τους κοινωνικούς κανόνες, αλλά και τους νόμους της φυσικής.

Facebook: PUMA Sportswind
Instagram: sportswind_gr
PUMA Stores
Κολωνάκι – Βουκουρεστίου 50 & Τσακάλωφ
Θεσσαλονίκη – Μητροπόλεως 36
Και σε επιλεγμένα sneaker stores
Ελένη Μαραγκού

Share
Published by
Ελένη Μαραγκού