Categories: DIGITAL STORIES

To Psych είναι το επόμενο εθιστικό παιχνιδάκι που θα εγκαταστήσετε στο smartphone σας

Το smartphone –πρωτίστως- και το tablet –δευτερευόντως- είναι οι συσκευές που μας κρατούν συντροφιά σε όλες εκείνες τις ώρες της ημέρας που δεν περνούν με τίποτα (στο μετρό, στην ουρά οποιασδήποτε δημόσιας υπηρεσίας, στην τουαλέτα κλπ). Γι’ αυτόν τον λόγο λοιπόν οφείλουμε να τις έχουμε γεμάτες ανά πάσα στιγμή με σούπερ εφαρμογές, ικανές να μας ψυχαγωγήσουν κάθε ώρα και στιγμή. Ε, το Psych είναι πλέον μία απ’ αυτές.

Δημιουργημένο από τον Κρίστιαν Μπάουμγκαρτνερ, το Psych θυμίζει σε κόνσεπτ το εντυπωσιακό Super Hexagon. Το gameplay του είναι εύκολο στη σύλληψη: οδηγούμε ένα βελάκι όσο πιο μακριά γίνεται από το κέντρο ομόκεντρων δακτυλίων προσέχοντας παράλληλα αυτό να μην πέσει στο κενό, μιας που οι επιφάνειές τους δεν είναι συνεχείς αλλά διακεκομμένες. Απαιτείται συγχρονισμός, αλλά και ταχύτητα, μιας που όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο πολύ το βελάκι πλησιάζει στο κέντρο (ή το αντίστροφο, το ίδιο είναι) και εφόσον έρθουν σε επαφή, το παιχνίδι τελειώνει. Όσο προχωράτε μάλιστα, τόσο περισσότερο θα διαφέρουν τα σκηνικά, οι πίστες και βέβαια ο βαθμός δυσκολίας.

Το Psych προσφέρεται δωρεάν σε Android και iOS, οπότε και θα το κατεβάσετε χωρίς να πληρώσετε μία στη συσκευή σας. Περιλαμβάνει in-game αγορές βέβαια αλλά αυτές είναι καθαρά προαιρετικού χαρακτήρα. Αν αναζητάτε λοιπόν ένα παιχνίδι που θα τεστάρει τα αντανακλαστικά σας, ζητώντας σας παράλληλα να πάρετε γρήγορες αποφάσεις, εδώ είστε.

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος