Categories: DIGITAL STORIES

Πώς θα βρείτε εύκολα τα καλύτερα του Netflix;

Το Netflix διαθέτει πληθώρα περιεχομένου, ουδείς το αρνείται αυτό. Μάλιστα, οι επιλογές του χρήστη είναι τόσες πολλές που η σύγχυση φαντάζει φυσιολογικό επακόλουθο. Αν λοιπόν κι εσείς είστε ανάμεσα σε ‘κείνους που πρώτη φορά τώρα γνωρίζουν το Netflix και το περιεχόμενό του, μην αγχώνεστε, υπάρχει τρόπος για να κάνετε ένα πρώτο ξεσκαρτάρισμα και, έστω, να βρείτε ευκολότερα τα best of” της υπηρεσίας, δίχως το ανελέητο “spamming” από αμφισβητούμενης ποιότητας σειρές και ταινίες που θέση θα είχαν μόνο στη μεσημεριανή ζώνη του Alter.

Αν προσέξετε καθώς πλοηγείστε στο Netflix, τα URL που επισκέπτεστε, έχουν έναν μοναδικό αριθμό στο τέλος. Ε, αυτός ο αριθμός, ας πούμε πως καθορίζει την κατηγορία στην οποία βρίσκεστε ή αν προτιμάτε, τη λίστα την οποία κοιτάτε. Καθώς δεν είναι δυνατόν να γνωρίζετε ολόκληρο τον… κατάλογο των αριθμών, κάποιοι καλοί άνθρωποι έκατσαν κι έκαναν όλο το χαμαλίκι για λογαριασμό σας δημιουργώντας την απόλυτη λίστα: τη λίστα των λιστών!

Πρακτικά, επισκεπτόμενοι το site, το link του οποίου σας δώσαμε μόλις, θα δείτε να ξεδιπλώνονται μπροστά σας οι λίστες με τις καλύτερες και τις δημοφιλέστερες επιλογές του Netflix. Τέρμα λοιπόν στο ατελείωτο browsing, το ψάξιμο με τις ώρες και το αχρείαστο ξόδεμα ωρών σε σειρές που δεν έχετε ιδέα αν αξίζουν. Σε πρώτη φάση τουλάχιστον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λίστες που σας προσφέρονται για να παρακολουθήσετε ό,τι καλύτερο διαθέτει το Netflix στις τάξεις του –και είναι διαθέσιμο στη χώρα μας φυσικά.

Όταν μετά από μερικά χρόνια ξεμπερδέψετε μ’ αυτό, προχωράτε και στα Β’ διαλογής…

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος
Tags: Netflix