LIFE

Πες τα πιο γλυκά «χρόνια πολλά» με 10% έκπτωση από τον Κωνσταντινίδη

Ονομαστική εορτή χωρίς γλυκό γίνεται; Δε γίνεται! Το ίδιο σκέφτηκε και η ομάδα των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, που μας έδωσε την ιδέα να κάνουμε δώρο στους αγαπημένους μας για τη γιορτή τους ένα από τα ξακουστά, χειροποίητα γλυκά τους.

Εσύ ποιο θα διαλέξεις; Το διάσημο μιλφέιγ με την τραγανή βάση σφολιάτας και την αφράτη κρέμα πατισερί; Το φημισμένο γαλακτομπούρεκο που καταλαβαίνεις από την αρωματική, πλούσια κρέμα του πως έχει παρασκευαστεί με τα πιο ποιοτικά υλικά ή το πολίτικο εκμέκ που μοιάζει σαν να έχει μόλις βγει από την κουζίνα ενός μικρασιάτικου σπιτιού;  «φορούν τα καλά τους» και μεταμορφώνονται σε δώρο.

Η φιλοσοφία των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ, με ιστορία πάνω από 100 χρόνια, είναι πως «φρέσκο είναι το γλυκό που το φτιάχνεις εκείνη τη στιγμή και το τρως εκείνη τη στιγμή». Μία φιλοσοφία που έχει αντίκρισμα στην πραγματικότητα αφού τα γλυκά που παραγγέλνουμε, παρασκευάζονται μπροστά μας στα ανοιχτά παρασκευαστήρια τα οποία μοσχοβολούν βούτυρο, κανέλα και μοσχοκάρυδο. Το ίδιο ισχύει και για τις online παραγγελίες, που απολαμβάνουν το φρέσκο, χειροποίητο γλυκό τους μέσα σε μία ώρα από την παραγγελία που γίνεται μέσα από το ομώνυμο ηλεκτρονικό κατάστημα ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ.

Εκτός από την απόλαυση που προσφέρουν, τα χειροποίητα γλυκά ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ έχουν τον δικό τους, ιδιαίτερο συμβολισμό. Η παράδοσή τους, για περισσότερα από 100 χρόνια, συμβολίζει τη διαχρονικότητα, η ποιότητά τους τονίζει τα αληθινά συναισθήματα και οι μυρωδιές τους αφυπνίζουν τη μνήμη φέρνοντας στο προσκήνιο αξέχαστες στιγμές. Γιατί τα δώρα πρέπει να τα γεύεσαι και να τα αισθάνεσαι με όλες σου τις αισθήσεις…

Διάλεξε το κατάλληλο γλυκό για να ευχηθείς στους αγαπημένους σου για την ονομαστική τους εορτή

Όσο για εσένα που γιορτάζεις και θέλεις να κεράσεις τους φίλους σου στο σπιτικό τραπέζι ή στη δουλειά έχεις να διαλέξεις ανάμεσα στα παραδοσιακά κεράσματα, στα σιροπιαστά τύπου Βηρυτού, στο λαχταριστό προφιτερόλ, το μικρασιάτικο εκμέκ, τους γιορτινούς κορμούς και φυσικά, στο βραβευμένο μιλφέιγ.

Στείλε το δώρο σου online και κέρδισε 10% έκπτωση

Κάνε την παραγγελία σου online, στέλνοντας το γλυκό-δώρο για την ονομαστική γιορτή ενός δικού σου ανθρώπου και κέρδισε έκπτωση 10% σε κάθε παραγγελία. Η διαδικασία είναι απλή, βάζεις τον κωδικό NAMEDAY στην παραγγελία σου και σε μία ώρα το δώρο σου «χτυπάει» το κουδούνι του εορτάζοντα.

Αν πάλι είσαι εσύ εκείνος που γιορτάζει, σε λίγη ώρα έχεις τα πιο ποιοτικά, χειροποίητα, λαχταριστά γλυκά για να κεράσεις τους φίλους σου!

Μπες στον διαγωνισμό για να κερδίσεις ένα γλυκό για το οικογενειακό τραπέζι!

Οι αξίες της οικογένειας είναι στην καρδιά της φιλοσοφίας των ζαχαροπλαστείων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ γι’ αυτό και προσφέρουν κάθε Σαββατοκύριακο, μέσα από σχετικό διαγωνισμό στο Facebook και στο Instagram, ένα διαφορετικό γλυκό κάθε εβδομάδα ως δώρο σε δώδεκα οικογένειες για το κυριακάτικο οικογενειακό τραπέζι. Για να συμμετάσχετε κι εσείς ακολουθήστε τα ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ στις δύο πλατφόρμες όπου θα βρείτε περισσότερες πληροφορίες.

Ζαχαροπλαστεία ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
www.konstandinidis.com
Facebook @zaxaroplasteiakonstandinidis
Instagram @konstandinidis
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA