Categories: ΜΟΔΑ

Το Μind Υour Style μας ξυπνάει μνήμες από την γκαρνταρόμπα των 90ς

Καθώς τα χαρακτηριστικά κοψίματα και οι υφές των 90s έχουν επιστρέψει δυναμικά στα ντεφιλέ και στις σειρές ρούχων σχεδόν όλων των mass market retailers, ενώ εμείς αναζητούμε ότι δεν κάψαμε από εκείνη την δεκαετία στην ντουλάπα μας, ένα ελληνικό online fashion brand μας λύνει τα χέρια προσφέροντάς μας κομμάτια που δανείζονται το στυλ της δεκαετίας χωρίς -ευτυχώς για εμάς- να επαναφέρουν πλήρως όλες εκείνες τις περιττές και συχνά υπερβολικές λεπτομέρειες που μας έκαναν να θέλουμε να ξεχάσουμε εκείνα τα ρούχα.

To Μind your style γυρνάει επιτυχημένα τον χρόνο προς τα πίσω στην γκαρνταρόμπα μας προτείνοντάς μας bodusuits με βαθιά ντεκολτέ, crop tops με τελείωμα από δαντέλα, μακρυμάνικες μπλούζες από λεπτή πλέξη και σε άνετη γραμμή, lace up tops, ντραπέ φόρεματα με σκίσιμο ή see through από μαύρο τούλι, oversized φούτερ και βελούδινα bralettes. Παρότι καταφέρνει να φιλτράρει τις τότε τάσεις μέσα από μια πιο minimal αισθητική δεν παραλείπει τα ασύμμετρα κοψίματα, τα μανίκια «νυχτερίδα», το πλισέ, τα λεπτά ραντάκια και τις μεταλλικές κλωστές από τα κομμάτια που περιλαμβάνει η χειμερινή του συλλογή. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το ηλεκτρονικό κατάστημά του νεανικό online fashion brand γεννήθηκε τον Δεκέμβρη του 2014. Από τότε μέχρι σήμερα το 90% των ρούχων που θα βρείτε σε αυτό σχεδιάζεται στην Ελλάδα ενώ η ομάδα πίσω από το Mind your style εμπνέεται για τις γραμμές της και επιλέγει τα υφάσματά της παρακολουθώντας παγκοσμίου φήμης influencers στο street style αλλά και τα trends που «γεννούν» τα social media. Ένα στοίχημα που είχαν βάλει όσον αφορά τη νέα συλλογή τους συλλογή ήταν να πειραματιστούν σχεδιάζοντας ρούχα πιο βραδινά όπως τα αιθέρια maxi φορέματά τους και τα bodycon με εντυπωσιακά ανοίγματα στην πλάτη, τα οποία όμως συνδυασμένα με ένα φαρδύ crop top μπορούν να σας συνοδεύσουν ακόμη και στις πρωινές σας εξόδους.

Έχοντας δεκάδες επιλογές για κάθε στυλ και περίοδο, το e-shop ανανεώνεται κάθε εβδομάδα ενώ το brand κάνει έντονη την παρουσία του και στα social media με τη βοήθεια των ήδη φανατικών του οπαδών που χρησιμοποιούν  το hashtag #MYSGirls.  

Το Μind Your Style στοχεύει στο να παραδίδει στο σπίτι σας τα μεγαλύτερα trends όσο πιο γρήγορα γίνεται και να σας προσφέρει μια high fashion αισθητική που μπορείτε εύκολα να προσαρμόσετε στην καθημερινότητά σας. Μπορείτε να ανακαλύψετε τις νέες του προτάσεις και να ντυθείτε με κομμάτια που θα σας γυρίσουν είκοσι -και κάτι- χρόνια πίσω εδώ.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.

Share
Published by
Ζωή Παρασίδη