ΜΟΔΑ

Η κυκλοφορία του Curry Flow 10 γιορτάζει μια δεκαετία που ο Stephen και η Under Armour άλλαξαν το παιχνίδι για τα καλά!

Με την κυκλοφορία του Curry Flow 10, ο Stephen Curry γίνεται μόλις ο ένατος αθλητής στην ιστορία, που κυκλοφόρησε δέκα παπούτσια με υπογραφή και ο πρώτος αθλητής της Under Armour που έφτασε σε αυτό το σημείο. Βασισμένο στις επιτυχίες των δύο προηγούμενων μοντέλων της ‘’Curry Brand’’, το Curry Flow 10  βελτιστοποιεί τις τεχνολογίες UA Flow και UA Warp 2.0 κάνοντας το παπούτσι πιο ελαφρύ και ανανεωμένο.

Η σχεδίαση του καινούργιου Curry Flow 10  είναι βασισμένη στις έντονες εναλλαγές κατευθύνσεων στο πόδι του Curry κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.  Η τεχνολογία Warp 2.0 προσφέρει ειδική σχεδίαση στο πάνω μέρος για καλύτερο κράτημα προσαρμοσμένο επίσης στις εκρηκτικές εναλλαγές ταχύτητας και κατεύθυνσής του, ενώ διαθέτει στρατηγικά τοποθετημένες ταινίες διαφορετικού πλάτους στο επάνω μέρος, για απαράμιλλη στήριξη και άνεση κατά την διάρκεια των παιχνιδιών. Τέλος, η βελτιωμένη αίσθηση στο πόδι περιλαμβάνει ανανεωμένη σχεδίαση και έντονα χρώματα, αποτελώντας βασικά χαρακτηριστικά αυτής της επετειακής έκδοσης.

To νέο Curry Flow 10 εξελίσσεται μέσα από fun iteration όπως το Iron Sharpens Iron και το Sour Patch Kids.

IRON SHARPENS IRON

O Stephen στο φετινό Curry Camp έκανε την εμφάνισή του με το Iron Sharpens Iron. Ένα ιδιαίτερο σχέδιο που χαρακτηρίζεται από τα έντονα χρώματα του. Έμπνευση του Curry για την σχεδίαση του συγκεκριμένου μοντέλου αποτέλεσαν όλοι όσοι ήταν δίπλα του στην πορεία προς την κορυφή. Όλες οι θυσίες που έχει κάνει και οι συγκινήσεις που έχει βιώσει, όλα τα συναισθήματα αποτυπωμένα πάνω σε ένα παπούτσι.

SOUR PATCH KIDS

Η συνεργασία με την Sour Patch Kids αποτελεί την πιο πολύχρωμη έκδοση του Curry Flow. Tο διασκεδαστικό και παιχνιδιάρικο σχέδιο του Curry Flow 10 είναι εμπνευσμένο από τις γνωστές καραμέλες Sour Patch Kids, οι οποίες και αποτυπώνονται στο επάνω μέρος του στην πιο fun μορφή τους. Το Curry 10 διατηρεί την εξαιρετική του τεχνολογία FLOW δίνοντας κράτημα, ασφάλεια και υποστήριξη, κάθε στιγμή του παιχνιδιού ενώ η ανανεωμένη εμφάνισή του δεν θα περάσει απαρατήρητη.

Το νέο Curry Flow 10 του Stephen, υπάρχει διαθέσιμο στα official UA Brand Houses, online και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA