LOVE & SEX

Audio porn: Ερωτικές αφηγήσεις και άλλα φαινόμενα

Τα porn videos δεν είναι για όλα τα γούστα. Κάποιοι τα απολαμβάνουμε στο έπακρο και όσο πιο dirty είναι τόσο το καλύτερο, αλλά υπάρχουν και οι περιπτώσεις που δεν γίνεται κανένα απολύτως κλικ στον εγκέφαλο κοιτάζοντας γυμνά κορμιά να ικανοποιούνται. 

Οι λόγοι είναι πολλοί και δεν είναι το θέμα μας, σίγουρα πάντως -αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία- δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποσυντονίζεσαι και να χάνεις τη διάθεση για αυτοϊκανοποίηση ή σεξουαλική επαφή, βλέποντας κάτι με το ζόρι. Γνωρίζω πολύ κόσμο που φτιάχνεται περισσότερο διαβάζοντας ιστορίες, είτε σε μορφή ερωτικής νουβέλας, είτε σε μορφή κόμικ – από τότε που μπήκε το ίντερνετ στη ζωή μας τη γέμισε και με ιστοσελίδες που προσφέρουν πληθώρα όλων αυτών. Άλλες ιστορίες είναι βιωματικές και άλλες εντελώς φανταστικές.

Τα τελευταία χρόνια, με τα audiobooks και τα podcasts να αποκτούν διαρκώς αυξανόμενο φανατικό κοινό, μπήκε στο παιχνίδι και το audio porn. Μάλιστα πολλές γυναίκες το προτιμούν, όχι μόνο όταν βρίσκονται στο σπίτι τους αλλά και όταν κάνουν γυμναστική, όταν οδηγούν ή όταν μετακινούνται με κάποιο μέσο. Και αν βρίσκεις ότι αυτό από μόνο του δεν είναι κίνκυ, τότε μάλλον you’re dead inside.

Τι είναι το audio porn;

Είναι σχεδόν αυτό που ακούγεται: περιεχόμενο για ενήλικες το οποίο ακούς αντί να παρακολουθείς και το οποίο απευθύνεται κυρίως στο γυναικείο κοινό. Και πίστεψέ με, μπορεί να είναι εξίσου καυτό -αν όχι περισσότερο- από το οπτικό υλικό. Είναι μια ερωτική εμπειρία που εμπλέκει άμεσα τη φαντασία σου αφού ακούς μεν το παιχνίδι να γίνεται με ήδη κατασκευασμένες ιστορίες αλλά έχεις τη δυνατότητα να βάλεις το πρόσωπο που εσύ θέλεις στους ρόλους των πρωταγωνιστών και να φτιάξεις το περιβάλλον σύμφωνα με το δικό σου γούστο. Κάτι σαν το παλιό, καλό ραδιόφωνο που οι εκφωνητές συχνά γίνονταν η απόλυτη φαντασίωση στο μυαλό μας, αλλά εδώ μιλάμε για πολύ πιο εξελιγμένες και πλούσιες κατα-στάσεις.

Αν φαντάζεσαι ότι περιέχει μόνο βογκητά και “κάνε μου λιγάκι μμμμ…” και “έλα, έλα, έλα, πάρε με από πίσω”, θα σου πω ότι ναι τα έχει και αυτά, αλλά όχι μόνο. Μπορείς να επιλέξεις ιστορίες που είναι σαν να ακούς ανθρώπους να κάνουν σεξ, με τις συνομιλίες τους χωρίς εικόνες (με όλα τα βογκητά δηλαδή και τα διάφορα) ή να είναι μια απλή αφήγηση μιας ιστορίας τύπου: «Τότε ο Ντιέγκο έτριψε ηδονικά τις ρώγες της Κάρολ» ή «Τότε η Κάρολ κράτησε σφιχτά το παλλόμενο κα**ί του Ντιέγκο» (με ένα Άρλεκιν ξεχνιέσαι στο πιο πρόστυχο) ή ακόμα και να σου μιλάει απευθείας ο/η παρτενέρ σου και να σου λέει όλα αυτά που σου κάνει: «Νιώθεις το χέρι μου να πηγαίνει πάνω-κάτω» (ή μέσα-έξω, πέρα-δώθε, κάπου τέλος πάντων). 

Η χρήση του ηχητικού πορνό δεν έχει απαραίτητα στόχο τον οργασμό. Είναι πολλοί οι άνθρωποι που απλώς ακούν ιστορίες για να εξάψουν τη φαντασία τους. Γι΄αυτό και στο εξωτερικό έχει μεγάλη πέραση σε ώρες που κάποιος βρίσκεται μέσα στο μετρό ή στο αυτοκίνητο ή ακόμα και στο αεροπλάνο. Αν δεις κάποιο πρόσωπο δίπλα σου να δαγκώνεται αναψοκοκκινισμένο φορώντας ακουστικά, ίσως ακούει κάτι ΠΟΛΥ ενδιαφέρον. Τώρα αν αυτό λειτουργήσει ως έξτρα μπουστ την ώρα που θα μπορεί να κάτσει και να αυνανιστεί, ακόμα καλύτερα. Σίγουρα πάντως ενισχύει την ερωτική διάθεση και σε πολλές περιπτώσεις διευρύνει και τους σεξουαλικούς ορίζοντες. Και γενικά το ηχητικό πορνό είναι πολύ πιο εύχρηστο και διακριτικό σε δημόσιους χώρους (αρκεί να μην αρχίσεις κι εσύ να βογκάς από ηδονή). 

5 sites για να πάρουν φωτιά (όχι μόνο) τα αυτιά σου

Ευτυχώς, χάρη σε αυτό το πράγμα που ονομάζεται διαδίκτυο, υπάρχουν αμέτρητες επιλογές εκεί έξω. Για να μην περάσεις ατέλειωτες ώρες ψάχνοντας ένα εκατομμύριο ιστότοπους με ηχητικό πορνό, ξεκίνα με τα πιο γνωστά και διαδεδομένα sites. Κάποια από αυτά έχουν και apps για φορητές συσκευές, κάποια είναι δωρεάν και κάποια ζητούν συνδρομή για premium λογαριασμούς. Α ναι, να μην ξεχάσω, οι ιστορίες είναι κυρίως στα αγγλικά αλλά μπορεί να βρεις και άλλες γλώσσες. 

Bloom Stories

Αν θες να νιώθεις σαν να συμμετέχεις στη δράση, το Bloom Stories είναι αυτό που ψάχνεις. Περιέχει ιστορίες για γυναίκες και ζευγάρια, οπότε υπάρχει σχεδόν κάτι για όλους. Κάποιες ιστορίες είναι σαν ανάγνωση και κάποιες σαν ταινίες χωρίς εικόνα (με διαλείμματα).

Θα βρεις από soft ερωτικές ιστορίες μέχρι σκληρό πορνό. Και οι τίτλοι είναι μαγικοί: “Το χέρι του ράντσου”, “Ο ντελιβεράς”, “Γειτονικές επιθυμίες” και άλλα υπέροχα. Η “βιβλιοθήκη” του είναι γεμάτη από voice actors όλων των φύλων, που “πραγματοποιούν” κάθε είδους καταστάσεις. Από BDSM τρίο μέχρι ρομαντικό σεξ. 

Μπορείς να διαλέξεις ανδρική ή γυναικεία φωνή αλλά και προφορές, όπως καναδική, βρετανική, ινδική, γαλλική, σουηδική, αυστραλέζικη κ.λπ. Μπορείς ακόμη να ακούσεις τον “καθοδηγούμενο αυνανισμό”. Μαρτυρίες λένε ότι είναι πολύ χοτ. 

Τιμούλα: Δωρεάν εγγραφή και 4 ιστορίες κάθε μήνα. Η premium συνδρομή κοστίζει 60 δολάρια τον χρόνο ή 8 δολάρια τον μήνα. 
ΠΑΤΑ ΕΔΩ


Dipsea Stories

Αν σου αρέσουν οι ερωτικές ιστορίες που είναι πραγματικά προσεγμένες στη λεπτομέρεια, τότε το Dipsea αξίζει σίγουρα τα λεφτά του. Επίσης είναι το πιο ωραίο αισθητικά (αν αυτό έχει κάποια σημασία). Σου δίνω και μερικούς τίτλους για να πάρεις μια ιδέα: “Το πλοίο του Κουεντίν”, “Ύψωσε τη μπάρα”. Αν φαντασιώνεις βαμπίρ, να ξέρεις ότι έχει ολόκληρη σειρά με βρικόλακες.

Οι ιστορίες του είναι με αφήγηση και έχουν κλιμάκωση της σεξουαλικής έντασης, βάζοντάς σε σε ένα ωραίο τριπάκι. Το Dipsea είναι φτιαγμένο από γυναίκες, οπότε ξέρουν καλά τι αρέσει σε μία γυναίκα. Επίσης η εφαρμογή έχει μια εντυπωσιακή γκάμα ειδών για να διαλέξεις. Από “Exes” και “Friends”, μέχρι “Queer”.

Τιμούλα: 59,99 δολάρια η ετήσια συνδρομή και 12,99 δολάρια η μηνιαία.
ΠΑΤΑ ΕΔΩ


Quinn

Αν θες να τελειώσεις γρήγορα, το Quinn (ειδικά σχεδιασμένο για γυναίκες) είναι το μέρος για σένα. Είναι γεμάτο αποσπάσματα ηχητικού πορνό που μπορεί να διαρκούν από 4 έως 20 λεπτά. Δημιουργήθηκε το 2019, είναι απλό στον σχεδιασμό του και έχει μεγάλη ποικιλία στη “βιβλιοθήκη” του. Από διαφορετικές προφορές και ηλικίες, έως την καταπληκτική επιλογή: “ασφαλές για τον χώρο εργασίας” (θα το πάρω). 

Αν θες να ακούσεις κάποιους να κάνουν σεξ μεταξύ τους (ή και με άλλους), θα το βρεις. Αν πάλι θες να ακούσεις έναν άντρα να σου μιλάει σαν να είναι το αγόρι σου προτού σε κολλήσει στα πλακάκια του ντους, είσαι επίσης στο σωστό μέρος. Θες τίτλους; Στους δίνω: “Παγιδευμένοι στο ΙΚΕΑ”, “Απλώς το κάνω για να ζεσταθώ”, “Η νύφη το ‘σκασε”, “Φέρε τα παιχνίδια σου”, κ.λπ. 

Μπορείς να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό για να αποθηκεύσεις τα αγαπημένα σου, αλλά μπορείς επίσης απλώς να ακούσεις χωρίς να συνδεθείς στο site. Οι κατηγορίες είναι πάρα πολλές. 

Τιμούλα: Δωρεάν 
ΠΑΤΑ ΕΔΩ


Girl on the Net

Αν δεν έχεις ακούσει ποτέ για το Girl on the Net, να σου πω ότι το ξεκίνησε μια σεξ blogger που είχε ως στόχο να αφαιρέσει τη ντροπή από τη σεξουαλικότητα. Άρχισε να ασχολείται με το blog το 2011, γράφοντας απλώς τις ιστορίες της, αλλά τώρα τις ίδιες ιστορίες τις προσφέρει και ως ηχητικό πορνό. Και είναι πραγματικά απολαυστικές και στις δύο εκδοχές. Αντί να ακολουθούν την τυπική μορφή μιας σεξουαλικής ιστορίας, η κάθε μία έχει δημιουργηθεί από πραγματικούς ανθρώπους που διαβάζουν δυνατά τις αναρτήσεις του δικού τους ιστολογίου.

Βασικά αισθάνεσαι σαν να ακούς κάποιους φίλους να σου λένε όλες τις λεπτομέρειες της σεξουαλικής τους ζωής. Αξίζει να δοκιμάσεις αν αυτό σε φτιάχνει ή όχι, αφού το κάθε επεισόδιο διαρκεί περίπου μόνο 10 λεπτά και δεν θα σου κοστίσει τίποτα.

Τιμούλα: Δωρεάν
ΠΑΤΑ ΕΔΩ


FrolicMe

Αν θέλεις να συνδυάσεις τριπλή απόλαυση στην ερωτική ψυχαγωγία (δηλαδή να παρακολουθείς πορνό, να το ακούς και να το διαβάζεις), τότε το FrolicMe είναι το ιδανικό μέρος. Η κατηγορία της πλατφόρμας με ηχητικό πορνό σου επιτρέπει και να παρακολουθείς ή να διαβάζεις ενώ παράλληλα ακούς σέξι ιστορίες. 

Θα βρεις πολλά σενάρια και κάποια από αυτά έχουν τίτλους τόσο διασκεδαστικούς που ίσως στην αρχή γελάς για λίγη ώρα αντί να πιάσεις δουλίτσα αλλά μόλις ηρεμήσεις, θα έρθουν και τα υπόλοιπα. Σου δίνω μερικούς: “Κάψα στη Μύκονο”, “Η απόλαυση της πίτσας” (ναι, τη βρίσκει με τη ζύμη το κορίτσι, τι να κάνουμε;), “Κουβανέζικο πούρο” και άλλα υπέροχα.

Τιμούλα: Δωρεάν
ΠΑΤΑ ΕΔΩ

Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά

Share
Published by
Αντιγόνη Πάντα-Χαρβά