Categories: ΤΑΞΙΔΙ

Η Hellenic Seaways και η Popaganda σε στέλνουν διακοπές στον Αργοσαρωνικό

Ο Ιούλιος πλησιάζει απειλητικά εμάς που περνάμε τις καυτές μέρες του φετινού καλοκαιριού στο γραφείο. Το μυαλό μας ώρες ώρες χάνεται στις αναμνήσεις από τις περσινές μας εξορμήσεις στα γραφικά νησάκια της Ελλάδας. Αν είσαι και εσύ ένας από εμας δεν σημαίνει πως δεν πρέπει να ονειρεύεσαι τις καλοκαιρινές διακοπές. Δεν χρειάζεται, δεν διανύσεις άλλωστε χιλιόμετρα για να βρεθείς σε μια καταγάλανη παραλία και να απολαύσεις την δροσιστική σου βουτιά -και δεν εννοώ μόνο μέσα από τη φαντασία σου. Αρκεί να έχεις ετοιμάσει ένα μικρό βαλιτσάκι με τα απαραίτητα, να έχεις βρει καλή παρέα και να μπεις αμέσως μετά την δουλειά, σε ένα από τα γρήγορα πλοία της Hellenic Seaways με προορισμό την Αίγινα, την Ύδρα,τον Πόρο, ή τις Σπέτσες. Ο Αργοσαρωνικός δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τους πιο μακρινούς προορισμούς, από τα πιο απόμακρα μέρη. Αντιθέτως είναι η κατάλληλη επιλογή αν θέλεις να ξεφύγεις ένα τριήμερο του Ιουλίου από την ρουτίνα και τη βαβούρα του κέντρου, ενώ είναι το καλύτερο αντίδοτο στην… κρίση πανικού που σε πιάνει όταν σκέφτεσαι πως το καλοκαίρι για σένα είναι μακριά. Μέσα σε λίγα λεπτά, με την άνεση των πλοίων της Hellenic Seaways, θα βρίσκεσαι στην καυτή άμμο, στην γραφική πόλη του νησιού, στην βοτσαλένια παραλία, στην πετσέτα σου κάτω από τον καυτό ήλιο και θα κάνεις ένα μικρό αλλά τονωτικό διάλειμμα από υποχρεώσεις και δουλειά. Έτσι λοιπόν η Hellenic Seaways σου δίνει την δυνατότητα να κερδίσεις εσύ το διπλό εισιτήριο μετ’επιστροφής -μπορείς να πάρεις και τον φίλο ή την φίλη σου για ένα ρομαντικό διήμερο στην πανέμορφη Ύδρα.

Για να κερδίσετε στο διαγωνισμό θα πρέπει να μπείτε στη σελίδα της Popaganda στο Facebook μέχρι την Κυριακή 28 Ιουνίου το απόγευμα, να κάνετε like, share και comment σε αυτό το post και μέσω κλήρωσης θα αναδειχθεί ο τυχερός νικητής.

Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει η κλήρωση για τα διπλά εισιτήρια που μας κάνει δώρο η Hellenic Seaways και αν είσαι εσύ ο τυχερός θα φύγεις όποτε εσύ επιθυμείς, για όποιον προορισμό ονειρεύεσαι, ακόμα και για ένα τριήμερο στον όμορφο Αργοσαρωνικό, πάντα με καλή παρέα και άκρως καλοκαιρινή διάθεση.

Η Hellenic Seaways για να σου κάνει ακόμα πιο εύκολες τις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις στα ελληνικά νησιά σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις web check-in μέχρι και 48 ώρες πριν την αναχώρησή σου, με το smart ticket. Η διαδικασία είναι απλή, παίρνεις το laptop ή το smartphone στο χέρι, σερφάρεις στο site της Hellenic Seaways, διαλέγεις προορισμό, συμπληρώνεις τα στοιχεία σου και ολοκληρώνεις την κράτησή σου μέσω κάρτας. Τώρα με το smart ticket έχεις το εισιτήριό σου σε ηλεκτρονική μορφή και είσαι έτοιμος να σαλπάρεις για νέες περιπέτειες. Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις, μπορεί η τύχη να είναι με το μέρος σου και να σου δώσει αυτή την αναζωογονητική ανάσα που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να εργάζεσαι με όρεξη στο κέντρο της πόλης.

Η HSW θα εκδίδει 2 διπλά εισιτήρια στο νικητή για τον προορισμό που ο νικητής θα επιλέξει. Τα εισιτήρια που διατίθενται ως έπαθλο θα εκδίδονται στα ονόματα των νικητών του διαγωνισμού, δεν θα μεταβιβάζονται, ούτε θα μεταφέρονται σε ημερομηνία πέραν της ολοκλήρωσης της σαιζόν δρομολογίων του 2015 και δεν θα ανταλλάσσονται με χρήματα.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA