Categories: ΜΟΔΑ

Το HeartbeatInk Apparel βάζει την τέχνη του tattoo στη ντουλάπα μας

Το HeartbeatInk Apparel δεν είναι απλά άλλο ένα brand ρούχων αλλά προέρχεται από μια κουλτούρα που περιστρέφεται γύρω από το tattoo.  Με έδρα του την Αθήνα και με βασικές του επιρροές την τέχνη που δημιουργεί το μελάνι όταν διαπερνά το σώμα μας και την γεωμετρία που εμπνέει τα μοτίβα των δύο συλλογών του, το πρωτότυπο για τα εγχώρια δεδομένα brand ρούχων δημιουργήθηκε το 2015 από την ομάδα του HeartbeatInk Tattoo Magazine, του πρώτου και μοναδικού μέχρι σήμερα ελληνικού διαδικτυακού περιοδικού για tattoo που κυκλοφορεί online και σε δύο γλώσσες (ελληνικά και αγγλικά) από το 2013.

Παράλληλα με όλες τις δραστηριότητες που έχει η φωτογράφος και εμπνεύστρια του περιοδικού, Ινώ Μέη, το HeartbeatInk Apparel γεννήθηκε από τη δημιουργική ανάγκη της ίδιας και της ομάδας της «να επικοινωνήσουμε και μέσα από άλλες φόρμες το όραμα και την αισθητική του HeartbeatInk, με αποτέλεσμα τη σειρά από ποιοτικά γυναικεία και αντρικά ρούχα μοναδικής αισθητικής σχεδιασμένα από εμάς, τα οποία παράγονται με ηθικό τρόπο στη χώρα μας».

Η ομάδα που δραστηριοποιείται σε ένα minimal showroom που κάποτε λειτουργούσε σαν φανοποιείο στην Καλλιθέα (μπορείτε μάλιστα να βρεθείτε στον χώρο κατόπιν ραντεβού) έχει δημιουργήσει δύο συλλογές που ανταποκρίνονται στιλιστικά σε όλες τις ώρες της μέρας και τις διαθέσεις. Η Black Label είναι η casual συλλογή του HeartbeatInk Apparel και αποτελείται από αντρικά και γυναικεία t-shirts, tank tops, crop tops, ζακέτες, κολάν και κιμονό, άνετα mini φορέματα και oversized παρεό.  Παράλληλα, πρόσφατα κυκλοφόρησε  η Gold Label, η resort συλλογή του HeartbeatInk Apparel που αποτελείται από πολυτελή μαγιό, εντυπωσιακά κιμονό και ανάλαφρα maxi φορέματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα σατέν κιμονό που χαρακτηρίζουν τη συλλογή του HeartbeatInk Apparel μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες τόσο στην παραλία όσο και στην πόλη, από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι πολύ ελαφριά και διαθέτουν σχέδια που δεν συναντάμε εύκολα στην αγορά από όταν επανεμφανίστηκαν δυναμικά στη μόδα. Παράλληλα, τα μαγιό του brand συνδυάζονται με τα κιμονό όπως και τα crop tops με τα κολάν αλλά και τα tanκ tops με τις ζακέτες του brand δημιουργώντας ένα μαξιμαλιστικό σύνολο. 

Τόσο η casual όσο και η resort wear συλλογή κατασκευάζονται από ποιοτικά συνθετικά και βαμβακερά υφάσματα. Τα μαγιό του HeartbeatInk Apparel διατηρούν την άψογη εφαρμογή τους, δεν φθείρονται από τα αντιηλιακά και το χλώριο αφού κατασκευάζονται από τον ίδιο ανθεκτικό πολυεστέρα που χρησιμοποιείται και για τα κολάν της συλλογής.

Είτε λοιπόν σας αρέσει η old school προσέγγιση στην τέχνη του μελανιού είτε η πιο γεωμετρική, είτε είσαστε λάτρεις των tattoo είτε απλώς αναζητάτε τον καλαίσθητο σχεδιασμό, τα έντονα χρώματα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο, μπορείτε να γνωρίσετε τις συλλογές του HeartbeatInk Apparel στο showroom που βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας, πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο (Δεληγιάννη 11 και Φραγκούδη, Καλλιθέα. Τηλ: 215 5454009). Επίσης, μπορείτε να δείτε τις συλλογές στη διαδικτυακή μπουτίκ του brand, κάνοντας κλικ εδώ.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.