Categories: DIGITAL STORIES

«Γλεντώντας» τον Πρωθυπουργό στα social media

Είναι οι μέρες που τα διάφορα κόμματα καταβάλλουν την έσχατη προσπάθεια να πείσουν τον ελληνικό λαό για τις προθέσεις τους, λίγο πριν αυτός βρεθεί μπροστά απ’ την κάλπη και κάνει αυτό που ξέρει τόσο καλά εδώ και χρόνια: να εκλέξει αυτούς που οδηγούν το έθνος με μαθηματική ακρίβεια προς την καταστροφή. Εν πάση περιπτώσει, μεταξύ άλλων οι παρατάξεις καταφεύγουν και στη λύση των σποτακίων που μας «βομβαρδίζουν» αυτόν τον καιρό σε τηλεόραση και διαδίκτυο –χρυσό το έχουν κάνει το YouTube. Το πλέον πολυσυζητημένο εξ’ αυτών φυσικά δεν είναι άλλο από αυτό με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά να πιάνει κουβέντα με έναν πιτσιρικά, αφού πρώτα κάνει ένα “show-off” των ποδοσφαιρικών του ικανοτήτων με κοντρόλ που θα ζήλευε και ο Φανούρης Γουνδουλάκης.

Το ίντερνετ βέβαια είναι άτιμο πράμα κι έτσι αντί να συζητά για την οσκαρική ερμηνεία του Πρωθυπουργού, έχει βαλθεί, με όπλο την καλπάζουσα φαντασία των χρηστών του, να κάνει το καλτ σποτάκι ακόμα πιο αστείο απ’ ότι ήδη είναι. Θέλετε παραδείγματα τώρα εσείς, ε; Για να δούμε…

(Σημείωση: οι φωτογραφίες που ακολουθούν έχουν κοινοποιηθεί άπειρες φορές τα τελευταία 24ωρα σε Facebook και Τwitter, καθιστώντας σε πολλές περιπτώσεις την αναφορά της πηγής ανέφικτη.)

Ξεκάθαρα οφσάιντ ο Νικόλας, στημένο το σποτάκι!

Και μην ξεχάσετε να κάνετε like στη σελίδα του Νικόλα στο Facebook! Με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να έχουν απαντήσει λίγες ώρες πριν δε, ετοιμαστείτε για δεύτερο γύρο οσονούπω!

Πέτρος Κηπουρόπουλος

Share
Published by
Πέτρος Κηπουρόπουλος