Categories: ΜΟΔΑ

Ένα brand ρούχων από την Θεσσαλονίκη μας μαθαίνει τι πάει να πει “sporty chic”

Ένα brand γυναικείων ρούχων γέμισε την οθόνη του υπολογιστή μας με άνετες ζιπ κιλότ, φορέματα που μας θυμίζουν κάτι από την δεκαετία του ‘70, λεπτομέρειες από βολάν, διαφάνειες, πλισέ και βελούδο καθώς και με μια σειρά που συνδυάζει το σπορ ντύσιμο με την κομψότητα. Με έδρα του την Θεσσαλονίκη το disu.gr βάζει χρώμα, patterns και ποιοτικά υφάσματα στην γκαρνταρόμπα μας.

Το 1987, στην περιοχή σφαγεία της Θεσσαλονίκης, η πλεκτοβιομαχανία «ΝΑΤΑΣΣΑ» υπήρξε μία από τις μεγαλύτερες εξαγωγικές εταιρίες της Βορείου Ελλάδος εκείνη την εποχή. Το 2013 η εταιρία μετονομάστηκε σε Baltas clothing company, συνεχίζοντας την παραγωγή γυναικείων ενδυμάτων και την εξαγωγή τους.

Θέλοντας όμως να στραφεί στην εγχώρια αγορά, τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς η εταιρεία εγκαινίασε το νέο της εγχείρημα με την εμφάνισή του disu.gr. Το όνομά του στηρίχθηκε στην προστακτική του«ντύσου» αλλά,τοποθετώντας μια καρδιά στο τέλος του λογότυπού του λειτουργεί και σαν αρκτικόλεξο και σημαίνει “Dress In Style U love”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το disu.gr είναι ένα online κατάστημα γυναικείων ενδυμάτων, στο οποίο μπορείς να βρεις ποιοτικά ρούχα και προσιτές τιμές σε συνδυασμό με γρήγορη εξυπηρέτηση. Παράλληλα, το νεανικό brand συνεργάζεται με επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο. «Το κάθε ρούχο της συλλογής μας είναι μοναδικό, καθώς κόβεται και ράβεται στη βιοτεχνία μας στη Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που θα γίνει η παραγγελία του. Σιδερώνεται και συσκευάζεται με προσοχή προκειμένου να στέλνεται την ίδια ή την επόμενη ημέρα με τελικό προορισμό εσάς».

Για την ομάδα του disu.gr  η έμπνευση έρχεται από την καθημερινότητα. «Στόχος μας να αισθάνεστε άνετα φορώντας τα ρούχα μας, να γίνουν κομμάτι της καθημερινότητάς σας». Aπό casual φόρμες μέχρι εντυπωσιακά βελούδινα maxi φορέματα, τα disu μπορούν να φορεθούν όλη την ημέρα και από ποικίλους γυναικείους σωματότυπους αφού τα νούμερα κυμαίνονται από small έως και extra large. Επιπλέον, στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα μπορείτε να βρείτε όλο τον χρόνο κομμάτια σε προσφορά.  

Μπορείτε να βρείτε online της νέα συλλογή της εταιρείας εδώ , στο facebook , στο instargram ενώ μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα πίσω από το brand στο 2310518019 ή στο info@disu.gr.

Ζωή Παρασίδη

Η Ζωή Παρασίδη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου και από το 2009 εργάζεται ως δημοσιογράφος.