Categories: ΝΥΧΤΕΣFeatured

Φωτοντελίριο από το Popaganda Welcome Party

Το Welcome Party της Popaganda ανήκει πια στο παρελθόν. Πολλά συνέβησαν. Άλλα στα φανερά, άλλα στα κρυφά, άλλα στα απόκρυφα. Από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι τις 5 τα ξημερώματα της Κυριακής πάνω από 2.000 άτομα πέρασαν από τις στενές αλλά φιλόξενες πόρτες του Booze Cooperativa και αξιοποίησαν με τον καλύτερο τρόπο την γενναιοδωρία του Pimm’s να αποκτήσει την ώρα 8 στην Ελλάδα. Από δω και πέρα αποκαλείται Pimm’s O’ clock.

Μεγάλες ευχαριστίες στο Φοίβο Δεληβοριά και τους μουσικούς του, τον Κωστή Χριστοδούλου στα πλήκτρα και τον Σωτήρη Ντούβα στα ντραμς για την ξεσηκωτική εμφάνιση τους.

Υπέροχοι ήταν και οι Noise Figures, ο Γιώργος Νίκας και ο Στάμος Μπάμπαρης που η δουλειά τους είναι ό,τι πιο φρέσκο έχουμε ακούσει τελευταία.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους δισκοθέτες: Τον Γιώργο Μιχαλόπουλο που παρά τον τραυματισμό του άνοιξε τη βραδιά, τον Mr Z με την εξωτική του διάθεση, την Kafka για τις μεστές επιλογές της, τον Κωνσταντίνο Δαγριτζίκο που υπάρχει, την Oh Yeah που έβαλε το Billy Jean, τον Chevy που δίδαξε ήθος, τους Untitled που απέδειξαν πως είναι ικανοί για όλα και τον Θοδωρή Κανελλόπουλο που έβαλε δύο κομμάτια.

Την διακόσμηση του χώρου επιμελήθηκαν με χαρά οι Διογένης Βεριγάκης, Σταύρος Παπαγιάννης και η Κέλλυ Βρεττού. Είμαστε ευγνώμονες για αυτά τα “χρυσά” παιδιά.

Επίσης θέλουμε να φιλήσουμε τα χέρια σε όλα τα παιδιά που εργάστηκαν στην παραγωγή και φυσικά όλων εσάς που ήρθατε και μας ανέχεστε.

Να μείνουμε σε επαφή και κάτι θα βγάλουμε απ’ όλο αυτό. 

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA