Categories: ΝΥΧΤΕΣ

15+1 Φωτογραφίες από το live των Motorama και της Alberta Baslam

Την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου το Gagarin 205 γέμισε με κόσμο που ήρθε από νωρίς για να ακούσει τους Ρώσους Motorama και το opening act, De Ambassade από την Ολλανδία.

Δυστυχώς η βραδιά ξεκίνησε διαφορετικά από ότι αναμενόταν, αφού ένα μέλος της μπάντας διαγνώστηκε με κορωνοϊό πριν μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα αλλά ευτυχώς το εξαιρετικό σόλο ηλεκτρονικό dj set της Alberta Baslam από τους De Ambassade, σε ένα ατμοσφαιρικό μπλε/μωβ φόντο, κράτησε το κοινό καθηλωμένο επί μιάμιση ώρα.

Μαθημένοι στα κρύα οι Ρώσοι Motorama εμφανίστηκαν στη σκηνή με τζάκετ και χειμερινά ρούχα, παρά τη ζέστη στον χώρο και ευτυχώς θερμή ήταν και η υποδοχή του κόσμου που δεν πτοήθηκε παρά παρά τα κάποια τεχνικά προβλήματα που ζόρισαν το συγκρότημα στο μισό σετ του live. Το Gagarin 205 ήταν γεμάτο ακόμα και στον εξώστη και ο κόσμος τραγουδούσε παθιασμένος αγαπημένες επιτυχίες όπως τα: No More Time, Wind in Her Hair, Pole Star, One Moment, Heavy Wave. Πέρα από τα λίγα τεχνικά προβλήματα οι Ρώσοι είχαν γεμάτο ήχο, με το επιβλητικό μπάσο και την καθοδήγηση του ντράμερ να δίνουν τον παλμό, ενώ ο πορτοκαλοκόκκινος φωτισμός θύμιζε μετά-αποκαλυπτικό σκηνικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA