ΝΥΧΤΕΣ

10 χρόνια Popaganda: Ένα πάρτι που θα μας μείνει αξέχαστο, σας ευχαριστούμε που ήσασταν εκεί!

Ο ήλιος είχε μόλις δύσει πάνω από τις πολυκατοικίες του κέντρου, τα πρώτα ποτά είχαν ήδη σερβιριστεί και ο κόσμος συνέρρεε σε πηγαδάκια, συζητώντας, γελώντας και χορεύοντας χωρίς σταματημό. Από πολύχρωμες υπάρξεις, μέχρι hardcore, total black παρέες, δεκάδες κόσμου βρέθηκαν την Κυριακή στο Ρομάντσο σε ένα από τα πιο συμπεριληπτικά και uplifting parties.

Η Popaganda γιόρτασε την πρώτη της δεκαετία non-stop παραγωγής αρθρογραφίας, ρεπορτάζ, συνεντεύξεων αλλά και short docs τα τελευταία δύο χρόνια που συνεργάζεται με το Sphera Network. Στο all day event είχαν την τιμητική τους η αληθινή διασκέδαση, ο χορός και το Bulldog gin.

Το μεγάλο Sunday party έγινε με την ομάδα των Purple Night στα decks – συμμετείχαμε όλες και όλοι στην φαντασμαγορική «μωβ βραδιά» τους.

 

Οι The Dreamer, Wrapped in Plastic και Dennis D’or, οι οποίοι αποτελούν τον πυρήνα των Purple Night, έχουν καταφέρει από το 2016 να διοργανώνουν από τα πιο πετυχημένα dance events της πόλης. Έτσι, βρέθηκαν στα “10 χρόνια Popaganda” και έγραψαν ιστορία για άλλη μια φορά στην club σκηνή. Ο κόσμος χόρευε μέχρι αργά σε ένα safe space party, όπου όλα τα queer άτομα που βρέθηκαν εκεί, διασκέδαζαν ξέγνοιαστα και απελευθερωτικά.

“Freed from desire” ακούγαμε από τα ηχεία και ο ερωτισμός στο dancefloor ξεχείλιζε. Δεν υπήρχε άνθρωπος που να μην κρατάει αυτά τα εμβληματικά μαύρα ποτήρια του Bulldog, του premium gin τετραπλής απόσταξης εξ Αγγλίας ορμώμενου, που με την απαλή του γεύση έφτιαχνε ατμόσφαιρα για εκφραστικότητα, smooth χορευτικές κινήσεις και ατελείωτα party vibes.

                  

Οι φωτογραφίες που τσουγκρίζουμε τα Bulldog gin and tonic μας θα είναι η επισφράγιση των αναμνήσεων εκείνης της βραδιάς, όσο οι Purple Night έδιναν τον ρυθμό στα decks. Αυτό που μένει στο τέλος της βραδιάς είναι οι ματιές που ανταλλάξαμε, οι αγκαλιές και τα φιλιά που δώσαμε και η επίγευση από το τέλειο gin and tonic από το BULLDOG, το σύγχρονο premium τζιν που επαναπροσδιορίζει το κλασικό London Dry Gin. Γιατί νιώθεις τον συνδυασμό των 12 βοτάνων στα χείλη σου και τις νότες ξηρών καρπών, λουλουδιών και λευκής παπαρούνας. 

Θα κρατήσουμε και θα θυμόμαστε την τεράστια αγάπη που μας δείξατε κατά τη διάρκεια όλης αυτής της δεκαετίας. Νιώθουμε τιμή και ευγνωμοσύνη που είστε στο πλευρό μας, στο πλευρό της ανεξάρτητης και ηθικής δημοσιογραφίας, ακόμη κι όταν τα πράγματα δυσκολεύουν. Αλλά κι όταν κάνουμε party για να ξαναβρεθούμε από κοντά, να χορέψουμε και να περάσουμε καλά. 

Εμείς ευχόμαστε και αγωνιζόμαστε κάθε μέρα ώστε τα 10 χρόνια Popaganda να γίνουν 100. Δεν θα μπορούσαμε ποτέ να τα εκατοστήσουμε όμως χωρίς την δική σας συμβολή και συμμετοχή σε ό,τι πρότζεκτ επιχειρούμε να κάνουμε κάθε φορά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα όσα κάνετε και όλα όσα είστε! 
Τα λέμε στους δρόμους και στα parties.

Με αγάπη,
Η ομάδα της Popaganda

bulldoggin Instagram | Facebook

#BULLDOGGIN   #BEGINBOLD   #APOLAFSTEYPEFTHINA

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA