Categories: ΠΟΛΗ

Κοκτέιλ και όνειρα σήμερα το απόγευμα στο Κολωνάκι

Καθώς το καλοκαίρι βρίσκεται (σχεδόν) προ των πυλών, αναζητούμε τρόπους και ιδέες να χρωματίσουμε και να κάνουμε πιο όμορφη την καθημερινότητα μας. Από τις καταστάσεις και τα πράγματα μέχρι τα ρούχα και τις λεπτομέρειες επάνω μας. Πάνω σε αυτή τη λογική και κυρίως, θέλοντας να φέρει το καλοκαίρι στη πόρτα μας, το Pop Up Store Kolonaki σε συνεργασία με την TOMS και την εταιρεία Sun Of A Beach διοργανώνουν ένα πάρτι με αφορμή  την παρουσίαση της καινούργιας συλλογής υποδημάτων και γυαλιών TOMS Spring Summer 2014 η οποία συνδυάζεται  με την πρώτη επίσημη παρουσίαση της συλλογής πετσετών θαλάσσης «Sun Of A Beach»-ένα ολοκληρωμένο look παραλίας και όχι μόνο.

Φοβερά σχέδια και χρώματα που ανταποκρίνονται σε κάθε γούστο και δίνουν μια καλοκαιρινή νότα. Το πάρτι “ντύνει” με τους απόλυτα χαρούμενους ρυθμούς του και τις εξωτικές μελωδίες του ο Κωνσταντίνος Καλφακάκος .

Σήμερα το απόγευμα, από τις 18:00 μ.μ. μέχρι τις 21:00 μ.μ., το Pop Up Store Kolonaki μεταμορφώνεται σε μια ζεστή αμμουδιά, γεμάτη χρώμα, φαντασία, στυλ και μουσική δίνοντας μας μια γεύση για το καλοκαίρι που έρχεται. Μαγιό,αντηλιακό και φύγαμε!

PopUp Store Kolonaki, Πατριάρχου Ιωακείμ 2, Κολωνάκι
Τηλ:2107238981
18:00 μ.μ. -21:00 μ.μ.

Άνη Ορφανίδου

Share
Published by
Άνη Ορφανίδου