Categories: ΝΥΧΤΕΣ

H Μεγάλη Επιστροφή του Best 92.6

Αλέξανδρος Χριστόπουλος

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 21:00-23:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Την «φεστιβαλική» ατμόσφαιρα, το τρομερό feedback του κόσμου, τις πολλές μπύρες και τον Δρογώση που ξεχάσαμε στην έξοδο…(γέλια)

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; Επειδή αντιμετωπίζω το κάθε event ως διαφορετική περίπτωση, δεν έχω κανένα track «δεδομένο». Θα «προκύψει» την Παρασκευή το βράδυ μόνο του…

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Στέρεο Νόβα, η ομώνυμη ταινία του Κλέαρχου Κονιτσιώτη, Γκάζι, Πανεπιστημίου.

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… δεν θα πρέπει να λείπει κανείς!


Μαρία Παπιδάκη

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 10:00-12:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Αγάπη μόνο ρε…μπιιιιιπ. Και μουσικάρες!

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Μπουζούκια, τακούνια και βρώμικο στις καντίνες μετά!

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… στα decks ή στο dance floor παρέα με τον πάντα καταπληκτικό κόσμο μας. Ανυπομονώ!


Κλεοπάτρα Φυντανίδου

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 23:00-01:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Τα καλύτερα!

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Πάρτυ!

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… θα είμαστε επιτέλους ξανά μαζί!


Εύη Σιδηροπούλου

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 17:00-19:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Tον κόσμο να χορεύει με κλειστά μάτια, χέρια σηκωμένα στον αέρα να κουνιούνται ρυθμικά, χαμόγελα παντού, μουσικές «δυνατές» και δυνατά ως προς την ένταση, αγκαλιές και φιλιά.

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; «Η Αθήνα τη νύχτα είναι πιο λαμπερή».

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… η μουσική θα έχει βρει τον τρόπο να έρθουμε και πάλι κοντά. Be one of us…


Οι Πρωινοί

(Θεοδόσης Μίχος/Φώτης Βαλλάτος)

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 08:00-10:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; ΘΜ: Πολύ θα ήθελα να πουλήσω πνεύμα με το γνωστό τσιτάτο περί 60s, ξέρεις, ότι «αν τα θυμάσαι, πάει να πει ότι δεν τα έζησες», μόνο που εγώ όντως δεν το έζησα, δεν ήμουν εκεί, πως το λένε, και δε θυμάμαι γιατί, και αυτό με μουρλαίνει ακόμη περισσότερο και θα πάρω το αίμα μου πίσω στις 8 του Απρίλη, και αέρααααα…. 

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; ΦΒ: To “Aquarius” για χορό με ανοιχτά σηκωμένα χέρια και το “There is a light that never goes out” για χορό με κλειστά μάτια. ΘΜ: Το “Bizarre Love Triangle” των New Order. Για τον Tony Wilson ρε γαμώτο. 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; ΦΒ: Πλατεία Μαβίλη 1998-99 (πριν τελειώσουν τα έργα του μετρό), Wendy’s Συντάγματος περιμένοντας το πρώτο πρωινό λεωφορείο για Φάληρο, Φτηνά Τσιγάρα, Μικρό Μπαρ, Ομόνοια. ΘΜ: To Αυτόφωρο (το πατσατζίδικο) και οι Αισθηματίες του Νίκου Τριανταφυλλίδη.

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… ΦΒ: Θα εμφανιστεί μπροστά σου κάποιος που έχεις καιρό να δεις, γι’ αυτό φρόντισε να έχεις κάτι να του δώσεις. ΘΜ: Θα θυμηθώ (ξανά!) το στιχάκι του Κ.Βήτα: «Τα πράγματα συμβαίνουν / όλα στροβιλίζονται / υπάρχουμε σ’ ένα θαύμα / αυτό είναι το μέλλον»


Δημήτρης Παπασπυρόπουλος

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 15:00-17:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Την μόνιμη αίσθηση ολοκλήρωσης ενός δεκαετούς κύκλου με την συγκινητικότερη -πέραν κάθε προσδοκίας- αυλαία τέλους.

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Σκηνές διασκέδασης παλαιότερων δεκαετιών, δυστυχώς.

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… η αυλαία θα είναι ορθάνοικτη και οι φίλοι θα είναι πάλι παρόντες, εγκαινιάζοντας μαζί την νέα εποχή Best.


Άννα Μαρία Χαροκόπου

Από Δευτέρα ως Παρασκευή, 19:00-21:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Κόσμο, πολύ κόσμο! 

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; 

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Το «βρώμικο» στην πλατεία Μαβίλη.

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… θα παίξουμε μουσικάρες για τους φίλους μας.


Αδριανός Παπαδέας

Σάββατο & Κυριακή, 22:00-00:00

Τί θυμάσαι πιο έντονα από το τελευταίο party του Best στο Fuzz; Το best κοινό να τα σπάει 8 ώρες ασταμάτητα και το μαγικό live των GAD.

Ποιο είναι το τραγούδι-άσος στο μανίκι σου, που ξέρεις ότι σίγουρα θα κάνει τον κόσμο να χορεύει; Δεν υπάρχει. Οι άσοι μου είναι εμπνεύσεις της στιγμής.

Όταν ακούς τη φράση «η Αθήνα τη νύχτα», ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό; Οι παλιές καλές εποχές, γιατί δυστυχώς έχει αλλάξει πολύ τα τελευταία χρονια…

Την Παρασκευή, στο Fuzz, στις 2 μετά τα μεσάνυχτα… τα σπάμε πάρεα. 🙂


Παρασκευή 8 Απριλίου στο FUZZ, στις 9.00 μ.μ. DJ Set: Maria Papidaki, Evi Sidiropoulou, Cleopatra Fyntanidou, Anna Maria X, Theodosis Michos, Dimitris Papaspyropoulos, Alexandros Christopoulos , Adrianos Papadeas, G.Pal, George Seragos, Sotiris Kalodikis, Philippos Luis, Stel, Angelos Kouklakis, Christos Aggelopoulos, George Karatzogiannis. LIVE: StrangeZero. ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ: Ποτό 7 € | Μπύρα 4 €
POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA