Categories: ΝΥΧΤΕΣ

5 προτάσεις για πάρτυ που δε θα θες να φύγεις

Παρασκευή 12 Ιουνίου

You Say Party! We Say Yeah! w/ Upsetter & MNDL at six d.o.g.s

You Say Party! We Say Yeah!

Kris Riot & Postriper w/ Upsetter & MNDL

“Closing 4th Season Party”

Παρασκευή 12 Ιουνίου στις 23:00

Είσοδος Ελεύθερη

Οι YSP!WSY! θα βρίσκονται για πρώτη φορά στο six d.o.g.s την Παρασκευή 12 Ιουνίου για να αποχαιρετήσουν επίσημα την 4η συνεχόμενη σεζόν τους (2014-2015). Οδέυοντας πλέον στα 5 χρόνια από την ημέρα που αποφάσισαν να συνεργαστούν, οι Kris Riot & Postriper “άντεξαν” στο χρόνο προσπερνόντας με μαεστρία τις διάφορες δυσκολιές που θα μπορούσαν να έχουν παρουσιαστεί.

Η συνταγή πλέον έχει ξαναγραφτεί με καινούργια hits, έχοντας κρατήσει τα καλύτερα party anthems του παρελθόντος από alternative, hip-hop, R n’ B, trap και electro. Για να δέσει το γλυκό θα είναι μαζί τους ο Upsetter (πρώην αυθεντικό μέλος) αλλά και ο MNDL (Shut The Fuck Up) ισως και ενας τριτος spesial καλεσμενος για να ξεφυγουμε εντελως.Ετοιμαστείτε να αποχαιρετήσετε την σεζόν που μας πέρασε με ένα party… εμπειρία!

six d.o.g.s (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα)

Casa Fiesta presents Disphonia @ Second Skin 12.6.15

Την Παρασκευή 12 Ioυνίου η ομάδα του Casa Fiesta (Type -O & Mosh Beat) σας παρουσιάζει τους διεθνούς φήμης παραγωγούς και αγαπητούς στο Αθηναικό κοινό και όχι μονο, Disphonia ,για ένα βράδυ γεμάτο με Neuro,D’n’B και Dubstep ήχους
Το Line-up συμπληρώνει ο Joz Moz (Allowance Records ) και ο Vata Grafix ( Dinal Way)
STARTS AT 23:30
Damage: 5 Ευρώ + Βeer/Wine or Monster
– MONSTROUS SOUNDSYSTEM
– LASER SHOW
– FULL A/C
Second Skin Club  (Δαμοκλέους 8 Γκάζι)
Σάββατο 13 Ιουνίου
Ο Balearic Mike δικαιολογεί απόλυτα το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο που έχει επιλέξει, καθώς η όλη νοοτροπία του συνδέεται άρρηκτα με ό,τι ονομάζουμε “balearic”. Στη διάρκεια των νεανικών των χρόνων, κάπου στα τέλη των 80s, βίωσε τη θρυλική περίοδο του πρώτου και γνήσιου balearic beat, ενώ στη συνέχεια η επαγγελματική του εμπειρία ως υπεύθυνος ενός δισκοπωλείου της γενέτειρας του, του Manchester, εμβάθυνε τη σχέση του με τη μουσική, ειδικότερα στη βινυλιακή μορφή της. Έτσι, τα τελευταία δέκα χρόνια, ο κατά κόσμο Michael David Smith αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς πρεσβευτές της balearic αισθητικής, καθώς οι μουσικές επιλογές του χαρακτηρίζονται από εκλεκτικό γούστο, θερινή ατμόσφαιρα, χιούμορ και κυρίως από μια διάθεση που ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στον χορό και τη νοσταλγία.
Η καλοκαιρινή Αθήνα φαίνεται να ταιριάζει στον Balearic Mike, καθώς το Σάββατο 13 Ιουνίου επιστρέφει για ένα DJset στον κήπο του Some Bizzare, καλεσμένος της νεοσύστατης Isigude, πίσω από την οποία βρίσκεται μια ομάδα φανατικών φίλων του βαλεαρικού ήχου.
Some Bizzare (7-9 Sofokleous str. Athens) Ώρα έναρξης  21:00

Θέατρο, μουσική και χορός! Απόγευμα Σαββάτου 13 Ιουνίου, τα μαγαζιά της γειτονιάς σας περιμένουν στον γνωστό πεζόδρομο της Σοφ. Βενιζέλου στο πρώτο τους πολιτιστικό Φεστιβάλ με τη συμμετοχή αυτοδιαχειριζόμενων θεατρικών και μουσικοχορευτικών ομάδων ΠΕΙΡΑ(Γ)ΜΑ και BULERINAS…και όχι μόνο.

Για τις παραστάσεις δεν υπάρχει εισιτήριο και οι ομάδες λειτουργούν με μότο «είσοδος ελεύθερη-έξοδος αμφίβολη»… καθεστώς υπό το οποίο ο κάθε θεατής καταβάλει στο τέλος της παράστασης ότι επιθυμεί, εάν το επιθυμεί.
Ημερομηνία: Σάββατο 13 Ιουνίου. Ώρα έναρξης: 19:00 Πεζόδρομος Σοφοκλή Βενιζέλου & Μεγάλου Αλεξάνδρου, δίπλα στο Μετρό Δάφνης.

Αμέσως μετά το ξεφάντωμα της πλατείας, το πάρτι θα συνεχιστεί στoν πεζόδρομο της Μαυροκορδάτου. Θα αναλάβουν τρεις φίλοι και dj, ο Cartoon Dandy, o photoharrie και ο nbogio με πολύχρωμα ακούσματα και gay (κυριολεκτικά) διάθεση.
Μαυρκορδάτου 6, Κέντρο

Κυριακή 14 Ιουνίου
Κυριακή, 14 Ιουνίου, το Street Outdoors επισκέπτεται την Στοά Πραξιτέλους, στον ομώνυμο δρόμο στο κέντρο της Αθήνας και παρουσιάζει ένα αμιγώς Disco και House line up.
Μετά τα δύο προηγούμενα rooftop parties, το Street Outdoors επιστρέφει στην καρδιά της πόλης και στήνει το booth του στην Στοά Πραξιτέλους, λίγα μέτρα από το Πανεπιστήμιο και την Πλατεία Κλαυθμώνος.
Με μια φιλοσοφία που είναι πια γνωστή, τα parties ξεκινάνε αργά το μεσημέρι, επιθυμώντας να έχουν μιά αίσθηση από τα κλασσικά “House parties” που γίνονται σε μια αυλή, σε μια στοά ή σε μια πισίνα παρέα με φίλους. House, Disco, Techno, μπύρες, φθηνά ποτά, κοκτέιλ και barbeque.

Music by:

Laternative (En Lefko/ Popaganda)
Black Athena
Chevy (Needless/ Six d.o.g.s)
Jiles John (Street Outdoors)
Jose Amba (Street Outdoors/ Deltalfa Lamda)
Polatof (Street Outdoors)
Tolis Q (Street Outdoors/ Quantized music)

Πραξιτέλους (Praxitelous 33,  Athens, Greece), Κυριακή 14 Ιουνίου από τις 16:00, Είσοδος Ελεύθερη
Έλλη Στεργίου

Share
Published by
Έλλη Στεργίου