Οι Word Of Mouth είναι το απόλυτο Human Beatbox

Οι Word Of Mouth κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, τον πρώτο του είδους στην Ελλάδα. Το I Am Beatbox χρειάστηκε τρία χρόνια για να ολοκληρωθεί, κάτι που φαίνεται όμως πως άξιζε τον κόπο, καθώς πρόκειται για ένα άλμπουμ με 22 κομμάτια και πολλές συνεργασίες με ηχηρά ονόματα της hip – hop (και όχι μόνο) σκηνής, καθώς επίσης και παραδοσιακά στοιχεία. 

Πετύχαμε τον El Pap Chico και τον Bitman στο στούντιο παρέα με τον Dj Beatstrike όπου προετοιμάζονταν για το 4ο BEATBOX BATTLE – World Beatbox Champ 2015 στο Βερολίνο και μιλήσαμε για τη θέση του beatbox στην Ελλάδα, τις δυσκολίες και την τεχνική που απαιτείται. Οι Word Of Mouth θα εμφανιστούν μαζί με τους Idra Kayne, MC Yinka και Jerome Kaluta στο “Painted Black”,  ένα μουσικό ταξίδι με προσωπικά τους τραγούδια αλλά και αγαπημένα τους κομμάτια των U2, Bob Marley, Michael Jackson, Beatles, AC/DC, Paul Simon, Animals και Βlack, τη Δευτέρα 20 Ιουλίου Κήπο Του Μεγάρου Μουσικής. 

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη