Categories: ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ

Φωτογραφικό ταξίδι στη λίμνη Κερκίνη από τη σχολή φωτογραφίας Όραμα

Φωτογραφία: Στέλλα Καπελώνη

Αν ψάχνετε τοπία της φύσης που θα σας δώσουν την ευκαιρία να τραβήξετε τις ωραιότερες φωτογραφίες σας, η σχολή φωτογραφικών σπουδών Όραμα σας προσκαλεί για τρίτη χρονιά σε ένα μοναδικό φωτογραφικό οδοιπορικό στον υδροβιότοπο της λίμνης Κερκίνη, το φυσικό καταφύγιο των μεταναστευτικών πουλιών και των νεροβούβαλων που ζουν στις όχθες της. Ποδήλατο και πεζοπορία ανάμεσα σε δάση και λιβάδια, βάρκες και κανό στα υδάτινα μονοπάτια είναι τα μέσα που θα χρησιμοποιήσουμε για τη φωτογράφηση της μοναδικής χλωρίδας και πανίδας της λίμνης.

Οι συμμετέχοντες καλούνται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της φωτογραφίας φύσης και τοπίου, εξερευνώντας τις πτυχές του φωτός και την αλληλεπίδρασή του με το περιβάλλον όλες τις ώρες της ημέρας. Το σεμινάριο περιλαμβάνει εισηγήσεις σχετικά με την εικαστική και τεχνική προσέγγιση του θέματος καθώς και κριτική των εικόνων κάθε μέρας.

Απευθύνεται σε αρχάριους με βασικές τεχνικές γνώσεις, αλλά και σε πιο έμπειρους φωτογράφους που θέλουν να διευρύνουν τις γνώσεις τους και την αισθητική τους. Συνδυάστε τον εμπλουτισμό των γνώσεών σας γύρω από τη φωτογραφία με μία μοναδική φωτογραφική εμπειρία.

Φωτογραφία: Κοσμάς Κουμιανός

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ:

Εισηγητής: Γιάννης Ριζομάρκος

Διάρκεια: 3 ημέρες

Ημερομηνίες: 29, 30 και 31 Μαΐου 2015

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές θα βρείτε εδώ:

Mail: orama@oramastudies.gr

Τηλ.: 2107701709

POPAGANDA