Categories: ΜΟΥΣΙΚΗ

Η Πιο Κακή Μέρα Στην Μπασκετική Καριέρα του Αλέξανδρου Βούλγαρη (video)

Δεν έχουμε κρύψει ποτέ την βαθιά εκτίμησή μας για το ντουέτο των Felizol & The Boy γενικά, αλλά και για τον εξαιρετικό δίσκο που κυκλοφορήσαν πέρυσι στην σκωτσέζικη Optimo Music, Like Cannibal Father, Like Cannibal Son ειδικά, ο οποίος ίσως μάλιστα δεν ακούστηκε και όσο του αξίζει στη χώρα μας . Εδώ μπορείτε να διαβάστε μια συνέντευξη του Γιάννη Βεσλεμέ (aka Felizol) στον Παναγιώτη Μένεγο, εδώ η Λίνα Ρόκου αποθεώνει το Καλό Παιδί, τον καλοκαιρινό δισκο-εξπρές του The Boy που “έκλεισε όλο το απόσταγμα των ημερών σε έναν δίσκο (που έγραψε σε ένα πρωί)”, εδώ μπορείτε να δείτε το φανταστικό βίντεο κλίπ για το  “John Carpenter II” επίσης από τον ίδιο δίσκο. 

Έχουμε όμως και καινούριο βίντεο  για το κομμάτι “Giallo Greco” που στον τίτλο του συνοψίζει και το ύφος του άλμπουμ. Γυρισμένο από σκηνοθέτη που δηλώνει Unknown σε ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Όλυμπο της Καρπάθου με πρωταγωνιστή τον Boy που σουτάρει για 2 λεπτά και 54 δευτερόλεπτα από διάφορα σημεία του γηπέδου, χωρίς να καταφέρει να ευστοχήσει. Ο ίδιος ο Αλέξανδρος Βούλγαρης το πόσταρε με το εξής σχόλιο στο fb προφίλ του:  

Στον αντίποδα του βίντεο της Adele ανεβάσαμε και μεις ένα κλιπ για το αντιτραγούδι “giallo greco” γυρισμένο στο ωραιότερο γήπεδο μπάσκετ που έχω παίξει. Απο τα αγαπημένα μου κωμικά σκετς. Θα μπορούσε να λέγεται και “Ο Εφιάλτης του Βασίλη Σπανούλη”.

POPAGANDA