Ο ερχομός του φθινοπώρου σημαίνει δύο πράγματα. Αφενός ότι το καλοκαίρι έφυγε και αφετέρου είναι η έναρξη μιας νέας δημιουργικής περιόδου. Τι καλύτερο από το να βρούμε μια νέα πηγή έμπνευσης και ενέργειας, η οποία θα αποτελέσει άξονα για νέες ιδέες και ερεθίσματα; Aσχολίες και πράγματα που θα δώσουν μια διαφορετική όψη στη καθημερινότητα. 

Όσοι λοιπόν εδώ και καιρό φλερτάρετε με την ιδέα να μάθετε να ράβετε μόνοι σας ρούχα, τσάντες, κουκλάκια, διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα για το σπίτι, τώρα είναι η ιδανική ευκαιρία, ακόμα κι αν δεν έχετε ξανά πιάσει βελόνα και κλωστή στα χέρια σας!Επίσης, αν σας έχουν εντυπωσιάσει τα πολύχρωμα κοσμήματα από Μacramé και θα θέλατε πολύ να μπορείτε να τα φτιάχνετε ή αν θέλετε να προετοιμαστείτε για τον χειμώνα πλέκοντας κοσμήματα και αξεσουάρ με Βελόνες και Βελονάκι, το εργαστήριο προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες και το ιδανικό περιβάλλον!

Όλα τα παραπάνω μαζί με τη φιλική ατμόσφαιρα  σε ένα από τα ομορφότερα και εύκολα προσβάσιμα σημεία του κέντρου, τα ολιγομελή γκρουπ, τις εξειδικευμένες δασκάλες και φυσικά τις χαμηλές τιμές δημιουργούν τον κατάλληλο συνδυασμό για μια νέα, διαφορετική και όμορφη χρονιά γεμάτη πρωτότυπες ιδέες και εικόνες. 

Το Σάββατο 20 &  τη Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου θα λάβουν χώρα οι καθιερωμένες πλέον Δωρεάν Συναντήσεις Γνωριμίας, όπου μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από το κάθε σεμινάριο και την ύλη που θα διδαχθεί, να γνωρίσετε τον χώρο και τις δασκάλες και να αποφασίσετε τι είναι αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο.

Τι περιμένετε λοιπόν; Μια δοκιμή θα σας πείσει!

Lu Creative Studio | www.lucreativestudio.gr
Αμφικτύονος 23, Θησείο
Tηλ: 2103411271
Οι εγγραφές για τα σεμινάρια έχουν ήδη ξεκινήσει τηλεφωνικά και μέσω email, ενώ η γραμματεία θα είναι ανοιχτή από 15 Σεπτεμβρίου (ώρες: 17.00-20.00).

Άνη Ορφανίδου

Share
Published by
Άνη Ορφανίδου