Ένα ακόμη Σαββατοκύριακο έφτασε, είναι μάλιστα σαφώς πιο κρύο από το προηγούμενο, και η Popaganda έρχεται για να μεριμνήσει για το μενού και σας προτείνει τρία φαγητά για δύο ημέρες.
Ένα από τα πιο αγαπημένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, το γιουβέτσι, θέτει υψηλά τον πήχυ για τις μετέπειτα δοκιμές σε ταβέρνες ή ακόμη και εστιατόρια. Όταν όμως γίνεται με μεράκι, η προσπάθεια αναγνωρίζεται, και το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να αφήσει όλους τους επισκέπτες ικανοποιημένους. Αυτή η λαχταριστή φωτογραφία, με φόντο το καρό τραπεζομάντιλο, προέρχεται από την Άνω Γλυφάδα και το «βιοεστιατόριο» Τα Γιουβετσάκια. Εκτός από γιουβέτσι φυσικά έχει και άλλα πιάτα, όλα επιμελημένα με μεράκι, πάντοτε ταιριαστά στην εποχή τους και με ιδιαίτερη φροντίδα όσον αφορά στις πρώτες ύλες. Για όποιον βρεθεί στα Νότια λοιπόν, μία στάση για καλό παραδοσιακό φαγητό δεν είναι καθόλου κακή ιδέα.
Τα Γιουβετσάκια, Μορέως 45 & Ιθώμης 20, τηλ. 210 9648081