Categories: ΓΕΥΣΗ

Το «The Sweet Spot» παγωτό επιστρέφει ανανεωμένο και απειλεί να γίνει επικίνδυνα εθιστικό!!!

Η αγαπημένη εποχή του παγωτού δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από το καλοκαίρι. Το The Sweet Spot ακριβώς για αυτόν τον λόγο εμπλουτίζει τις ήδη υπάρχουσες γεύσεις που μπορούμε να βρούμε στα ζαχαροπλαστεία της, δίνοντας μια ξεχωριστή πινελιά στο καλοκαίρι αυτό. Σε κάθε Sweet Spot θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις νέες γεύσεις που μας συστήνουν, είτε σε χειροποίητο χωνάκι που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια μας και μοσχομυρίζει βανίλια, είτε σε κυπελλάκι με χειροποίητο βαφλάκι, για τους πιο τολμηρούς. Οι γεύσεις που προτείνει η ομάδα (οι εξειδικευμένοι ζαχαροπλάστες) από το Sweet Spot είναι βανίλια Μαδαγασκάρης, Μexican chocolate, Σοκολάτα brownies, Βueno, Berries, Cheesecake, Φυστίκι, Cookies and cream, Triple berry (παγωτό με φράουλα, βατόμουρο και μύρτιλο), Caramel cookies, Red velvet, Espresso, φράουλα και γιαούρτι με σύκο. Στην κατηγορία των γεύσεων σορμπέ θα βρούμε, passion fruit, λεμόνι, μάνγκο και βατόμουρο, ενώ παράλληλα μας δίνουν την επιλογή να προσθέσουμε στο παγωτό την αγαπημένη μας γαρνιτούρα, για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Το Sweet Spot ενθαρρύνει όσους πρόκειται να πραγματοποιήσουν γάμους, εταιρικές εκδηλώσεις, βαφτίσια και πάρτι να προτιμήσουν το παγωτό τους και το ίδιο προς ανταμοιβή τους εφοδιάζει με ένα καρότσι παγωτού, την ιδανική καλοκαιρινή λύση.

Για όσους δεν έχουν δοκιμάσει παγωτό από The Sweet Spot, (οι ειδικευμένοι ζαχαροπλάστες) η Ζωή Βιδάλη προτείνει να ξεκινήσουν τη δοκιμή με ένα Caramel cookies, ξακουστό για την πλούσια ελαφρώς αλατισμένη καραμέλα του και τα ολόκληρα κομμάτια μπισκότου. Γιατί όχι, με ένα mexican chocolate, τολμώντας την πικάντικη σοκολάτα με πιπέρι καγιέν, πορτοκάλι και καραμελωμένο καρύδι ή το αξεπέραστο Chocolate Brownies, ενώ για τους λάτρεις του σορμπέ συστήνουν ανεπιφύλακτα ένα δροσερό σορμπέ από φρέσκα φρούτα.

Με αυτά τα παγωτά το Sweet Spot μας υπόσχεται ένα νοστιμότατο άκρως δροσερό καλοκαίρι, που μπορεί να δελεάσει και τους πιο απαιτητικούς.

Ιωάννα Σπανού

Share
Published by
Ιωάννα Σπανού