Categories: FeaturedΓΕΥΣΗ

Πέντε αθηναϊκά λαχταριστά πιάτα για αυτό το Σαββατοκύριακο του Οκτωβρίου

Το Σάββατο το ιστορικό κέντρο από το πρωί γεμίζει κόσμο. Τουρίστες, οικογένειες, παρέες που έχουν βγει για καφέ, ψώνια, φαγητό. Σε ένα στενό κάθετο της Αιόλου, στην οδό Καρορή, η κυρία Φεϊρούζ δίνει άλλη διάσταση στην έννοια «ανατολίτικο street food». Λαχματζούν, πεϊνιρλί, τρούφες από καρότο, ξηρούς καρπούς, μπισκότο και καρύδα και ρυζόγαλο με σως φράουλας όλα χειροποίητα και σίγουρα λαχταριστά. Εδώ εικονίζονται οι πιο κλασικές επιλογές, το αυθεντικό λαχματζούν και το χωριάτικο πεϊνιρλί που οφείλουν να είναι τουλάχιστον η εκκίνηση κάθε επισκέπτη. Μην ξεχάσετε να ρωτήσετε για τα συνοδευτικά που μπορεί να είναι από σως γιαουρτιού, χούμους έως και πολύχρωμες σαλάτες και ταμπουλέ.

Παραπάνω μπορείτε να δείτε και εδώ.

Feyrouz, Καρόρη 23 & Αιόλου, Αθήνα, τηλ. 213 0318.060
Ανοιχτό Δευτέρα-Πέμπτη από τις 11.00 μέχρι τις 21.00. Παρασκευή και Σάββατο από τις 11.00 μέχρι τις 23.00, Κυριακή κλειστά.
 

Το 3ο πιάτο στην επόμενη σελίδα 

Page: 1 2 3 4 5

Λήδα Αδαμάκη - Τράντου

Share
Published by
Λήδα Αδαμάκη - Τράντου