Η ταράτσα του BIOS είναι γνωστή για την υπέροχη θέα της Αθήνας και φέτος το καλοκαίρι είναι πλέον και το μοναδικό σημείο στην πόλη που μπορείς να βρεις το Παποτό, ένα προϊόν και μια ιδέα της ομάδας BIOS, που θα γίνει ο καλύτερος εθισμός που είχες πότε.
Το Παποτό, δεν είναι ούτε παγωτό, ούτε γρανίτα. Αυτός είναι ο πρώτος κανόνας που οδηγεί στην κατάκτηση της γνώσης επί του νέου αυτού προϊόντος. Το Παποτό είναι ένας συνδυασμός φρέσκων φρούτων και αλκοόλ σε ξυλάκι, που σερβίρεται είτε σε ποτήρι με παγάκια ή σε ποτήρι με κοκτέιλ – το γνωστό και ως Παποτό Κοκτέιλ – για απόλαυση επί δύο. Είναι ζουμερό, γευστικό και φρέσκο όσο ποτέ. Και σερβίρεται αποκλειστικά στην ταράτσα του Bios. Ψάξε αν θες στην υπόλοιπη Αθήνα. Δε θα το βρεις πουθενά αλλού.
Ολόφρεσκα καλοκαιρινά φρούτα πηδούν πρόθυμα στο μπλέντερ και περιμένουν το μαγικό άγγιγμα του αλκοόλ να τα κάνει να λιώσουν. Μια θεϊκή πρόσμιξη συντελείται σε ακραία χαμηλές θερμοκρασίες και λίγο αργότερα, εγένετο… εθισμός!
Το Παποτό, που όπως πληροφορηθήκαμε, παράγεται στα μυστικά εργαστήρια του Bios από έμπειρους barmen, έναν Ταϊλανδό sous chef και τρεις σέξι Χαβανέζες που πολτοποιούν τα φρούτα με τα γυμνά τους χέρια, είναι η πιο φρέσκια και υγιεινή εκδοχή απεριτίφ! Μια δαγκωνιά φτάνει για να το ερωτευτείς, καθώς με την πρώτη νιώθεις το φρέσκο φρουτάκι να λιώνει στο στόμα κι εκεί λίγο πριν καταπιείς, έρχεται το αλκοόλ να ξαφνιάσει όλες σου τις αισθήσεις.
Κι επειδή ένα Παποτό δεν είναι ποτέ αρκετό, μπορείς να συνεχίσεις με το Παποτό κοκτέιλ! Το ξυλάκι με το αγαπημένο σου cocktail κάνει βουτιά μέσα στο ποτήρι με το ίδιο περιεχόμενο. Απόλαυση επί δύο. Τι πιο απολαυστικό από ένα μοχίτο σε ξυλάκι βουτηγμένο μέσα σε ένα ποτήρι μοχίτο;
Είτε Παποτό, είτε Παποτό – κοκτέιλ, ένα είναι το σίγουρο, δε μπορείς να σταματήσεις στο ένα! Εδώ οι Θεοί το ζήλεψαν λέει, κι έκαναν στη μπάντα το νέκταρ για χάρη του.
Παποτό. Ήρθε για να αλλάξει τα καλοκαίρια μας στην πόλη. Εσύ νομίζεις ότι μπορείς να αντισταθείς;
* Το hashtag #papoto έχει κατακτήσει το Instagram. Μη ξεχνάς να το βάζεις κι εσύ.