Categories: SPIRITS

Πάμε για Πλωμάρι: Μαζί τα φάγαμε και μαζί τα ήπιαμε

Ο πρώτος κύκλος του Πάμε για Πλωμάρι τα είχε όλα:  Διάθεση για περιπέτεια, κέφι, μυστήριο, τυφλά ραντεβού των 10 ατόμων, καινούριες παρέες, καινούριες φιλίες, ο Φάνης σε παροξυσμό,  κερασμένα τραπεζώματα, μεζέδες  στο μάξιμουμ και πολύ δροσερό Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου. 

Στο  Πάμε για Πλωμάρι , και μαζί τα φάγαμε και μαζί τα ήπιαμε και μαζί καταφέραμε να μεταφέρουμε τη δράση από τα κοινωνικά δίκτυα και τους καναπέδες  στο βαθύ, μακρύ ελληνικό καλοκαίρι και την πραγματική ζωή, όπου υπάρχουν άνθρωποι με κέφι, χιούμορ, καλή καρδιά και καλή  όρεξη. Το πνεύμα του  υπερ – funny καλοκαιριού 2017  έφερε κοντά τέως άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και εξαFUNNYσε  παράλληλα ότι  μεζέ έπεσε στο πιάτο  – όλα κερασμένα από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου!

Από το  Γκάζι  στο Περιστέρι και από την Χαλκιδική στον  Μαραθώνα και  την Μυτιλήνη , τα νούμερα είναι αδυσώπητα:

  • 18 τραπεζώματα
  • 180 νέοι φίλοι
  • 560 κεφτεδάκια
  • 300 μερίδες τηγανιτές πατάτες εκ των οποίων οι 14 αλατισμένες στο φουλ, παραγγελιά από ένα άτομο, μαντέψτε από ποιόν…
  • 54 χωριάτικες
  • 360 καλαμαράκια
  • 1000 και μία ελιές καλαμών
  • 120 χταποδάκια
  • 720 Μεζέδες της Ντροπής
  • 1600 τσιτσιμπλίκια και άλλα τόσα σιγόντα
  • Αμέτρητα ‘’Στην Υγειά μας’’  με  Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου
  • 1 Φάνης Λαμπρόπουλος

Και ακόμα..

  • 1,500,000 views των funny videos  σε Facebook και Youtube
  • 20,000 επισκέψεις στο site pamegiaplomari σε λιγότερο από ένα μήνα
  • 20,000 σχόλια και likes στα post του Facebook

Μπες στο pamegiaplomari .gr   δες τι έπαιξε, πάρε μυρουδιά, νοιώσε ομάδα μας, πιες ένα ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ στην υγειά μας και στην υγειά της πραγματικής ζωής και πες Πάμε για Πλωμάρι !

Και μοιράσου μαζί μας εκτός από το Πνεύμα του Καλοκαιριού και το Πνεύμα του Φάνη. Αυτό κι αν είναι funny ,ε?

www.pamegiaplomari.gr

#pamegiaplomari

Το αγαπημένο Ούζο, ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο  είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.

POPAGANDA