Categories: SPIRITS

Πάμε για Πλωμάρι, Επεισόδιο 5: Η ΕξαFÙNNYση των Μεζέδων

ΠΡΟΣΟΧΗ, ακολουθούν spoilers. Στο επεισόδιο  5  ‘’Η  ΕξαFÙNNYση των Μεζέδων’’ του Πάμε για Πλωμάρι , η δράση μεταφέρεται από τα κοινωνικά δίκτυα και τους καναπέδες  στο βαθύ, μακρύ ελληνικό καλοκαίρι και την πραγματική ζωή, όπου υπάρχουν άνθρωποι με κέφι, χιούμορ, καλή καρδιά και καλή  όρεξη. Το πνεύμα του  υπερ – funny καλοκαιριού 2017  συνεχίζει να φέρνει  κοντά τέως άγνωστους μεταξύ τους ανθρώπους και να εξαFUNN Ύζει παράλληλα ότι  μεζέ έπεσε στο πιάτο  – και όλα κερασμένα από το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου!

Από το  Γκάζι  στο Περιστέρι και από την Χαλκιδική στον  Μαραθώνα και  την Μυτιλήνη Πάμε για Πλωμάρι και δεν έμεινε μεζές  όρθιος, ούτε ξαπλωτός στο πιάτο!

Αυτή την εβδομάδα θα στενάξουν και όσοι μεζέδες απέμειναν καθώς ολοκληρώνονται τα τραπεζώματα  με 5 τραπέζια σε Αιγάλεω, Χαλκίδα, Αργυρούπολη, Μυτιλήνη, Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Μπες στο pamegiaplomari .gr   δες τι έπαιξε, πάρε μυρουδιά, νοιώσε ομάδα μας και μετά πιες ένα ΟΥΖΟ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ ΙΣΙΔΩΡΟΥ ΑΡΒΑΝΙΤΟΥ στην υγειά  όλων και στην υγειά της πραγματικής ζωής!

Και μοιράσου μαζί μας εκτός από το Πνεύμα του Καλοκαιριού και το Πνεύμα του Φάνη. Αυτό κι αν είναι funny ,ε?

www.pamegiaplomari.gr

#pamegiaplomari

Το αγαπημένο Ούζο, ταξιδεύει από το Πλωμάρι της Λέσβου για να φτάσει στα ποτήρια μας, όπου παράγεται από το 1894 μέχρι και σήμερα! Ένα ούζο που προέρχεται από 100% διπλή απόσταξη και παράγεται παραδοσιακά, σε 18 μικρούς, χειροποίητους, χάλκινους άμβυκες. Έτσι έχουμε στα χέρια μας ένα πραγματικά, γλυκόπιοτο ούζο. Το αποστακτήριο  είναι ανοιχτό σε όλους και μάλιστα ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί και στο Μουσείο Ούζου «Ο Κόσμος του Ούζου». Ένα μουσείο που αξίζει πραγματικά να επισκεφτείτε σε περίπτωση που κανονίζετε για τις διακοπές που πλησιάζουν ένα ταξιδάκι στο νησί της Λέσβου.

POPAGANDA