Categories: SPIRITSΓΕΥΣΗ

Μ DRY Mastiha: Το ολοκαίνουριο Ελληνικό premium ποτό που έγινε τάση

Η Μ DRY Mastiha είναι το πρώτο στον κόσμο dry λευκό ποτό με βάση την μαστίχα και είναι το ολοκαίνουριο Ελληνικό premium ποτό  που έγινε τάση  μέσα σε ελάχιστους μήνες από την κυκλοφορία του.

Τι  είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένα Ελληνικό ποτό, την M DRY Mastiha τάση, στην δύσκολη περιοχή των αλκοολούχων;  Πόσες φορές θέλετε να  χαλαρώσετε με ένα ποτό που θα έχει την γεύση και τα αρώματα των λικέρ, χωρίς περιττές θερμίδες αλλά το dry spirit των αλκοολούχων; 

Η Μ DRY Mastiha καινοτομεί, αφού συνδυάζει με πρωτόγνωρο τρόπο την αυθεντική Μαστίχα Χίου με τη σπιρτάδα του αλκοόλ. Είναι ένα απόσταγμα με λιγότερη ζάχαρη και άρα λιγότερη γλυκιά γεύση από τα λικέρ και πλούσιο άρωμα Μαστίχας.

Προέρχεται από την απόσταξη αυθεντικής μαστίχας Χίου, η οποία αποστάζεται μέσα σε παραδοσιακούς, χάλκινους άμβυκες.

Είναι βραβευμένη από το διεθνή διαγωνισμό αποσταγμάτων World Spirits Award για την εξαιρετική της ποιότητα.

Καταναλώνεται ως aperitif, δροσερή στους 10οC, ως longdrink, ως ποτό σκέτη με ή χωρίς πάγο, και ως συστατικό γευστικών cocktails.

Το γεγονός ότι η M DRY Mastiha διατίθεται σε ένα εξαιρετικού design μπουκάλι την κάνει την τέλεια πρόταση για ένα πρωτότυπο, εύγευστο και καλαίσθητο δώρο ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς μας φίλους.

Μη σταματήσετε εκεί.

Δημιουργήστε με τους φίλους σας γιορτινά cocktail nights με πρωτότυπα κοκτέιλ που θα βασίζονται στην M DRY Mastiha. Να δύο πρωτότυπες και εύκολες συνταγές:

  1. M Dry Green:
  • 50ml MDRY
  • Χυμό από μισό λεμόνι
  • 1 κ.γ. μέλι
  • 3-4 φύλλα βασιλικού
  • Φρέσκο δεντρολίβανο
  • Πάγος

Προσθέστε όλα τα υλικά στο shaker μαζί με πάγο και χτυπήστε καλά. Σουρώστε σε κολονάτο ποτήρι κρασιού με πάγο. Γαρνίρετε με δεντρολίβανο και φλούδα από λεμόνι. 

2.M DRY Fruity:

  • 50ml MDry
  • 3 φέτες πράσινο μήλο
  • Χυμό από μισό lime
  • 1 κ.γ. μέλι
  • Πάγος

Τοποθετήστε το μήλο σε shaker και πιέστε με γουδοχέρι ή κουτάλι. Συμπληρώστε τα υπόλοιπα υλικά και χτυπήστε καλά. Σουρώστε σε ποτήρι κουπέ ή κολoνάτο κρασιού. Γαρνίρετε με φέτα μήλο και ξυλάκι κανέλα.

Καλές Γιορτές!

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή