Ώρα 6.00 το πρωί. Αλήθεια τι κάνεις; Μάλλον στριφογυρνάς στο κρεβάτι σου μεταξύ πέμπτου και έκτου ονείρου. Κοιμάσαι αλλά η τύχη σου δουλεύει. Για την ακρίβεια, όχι μόνο η τύχη σου αλλά και κάποιοι άνθρωποι. Και κάποιες αγελάδες επίσης.
Όλα αυτά συμβαίνουν σε επιλεγμένες φάρμες του νομού Σερρών όταν και ξεκινά το άρμεγμα των αγελάδων. Λίγο αργότερα, κι ενώ πιθανότατα τρως το μεσημεριανό σου στο γραφείο, το ολόφρεσκο γάλα επιστρέφει στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο της Κρι Κρι, όπου και γίνονται οι κατάλληλοι έλεγχοι ποιότητας. Το βραδάκι πια, όταν χαλαρώνεις στο μπαλκόνι ή απολαμβάνεις κάποιο after work drink με φίλους, το γάλα περνάει τη διαδικασία της παστερίωσης και της πήξης. Όταν χτυπήσει το ξυπνητήρι σου το επόμενο πρωί, το κεσεδάκι του γιαουρτιού Κρι Κρι έχει μόλις σφραγιστεί και έχει πάρει το δρόμο προς το κοντινότερο σούπερ μάρκετ.
Αυτό λοιπόν είναι το 24ωρο ενός γιαουρτιού, που εξελίσσεται παράλληλα με το δικό σου. «Γιατί έχουν σημασία όλα αυτά;» μπορεί να αναρωτηθείς. Σε μια εποχή που η λέξη φρέσκο χρησιμοποιείται συχνά χωρίς να δηλώνει πραγματικά καλή ποιότητα, είναι σημαντικό να ξέρεις τι καταναλώνεις. Είτε αγαπάς το γιαούρτι με φρούτα, δημητριακά και μέλι σαν χορταστικό καλοκαιρινό σνακ, είτε το χρησιμοποιείς σαν βάση για νόστιμες σως και smoothies, είτε το απολαμβάνεις σαν απλό συνοδευτικό γεύματος ή επιδόρπιο, το να έχει παραχθεί με γάλα ημέρας κάνει τη διαφορά και η Κρι Κρι είναι η πρώτη εταιρεία που το λάνσαρε.
Τι σημαίνει γιαούρτι Κρι Κρι με γάλα ημέρας; Σημαίνει ότι ένα υπερσύγχρονο προϊόν καταφέρνει να διατηρεί τη φρεσκάδα και την παράδοση του «παραδοσιακού», αγνού γιαουρτιού, αφού παστεριώνεται μόνο μία φορά και παρασκευάζεται μέσα σε μόλις 24 ώρες. Άρα διατηρεί όλα εκείνα τα συστατικά, τις πρωτεΐνες και τις βιταμίνες που χρειάζεται το σώμα μας για μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Στραγγιστό, αγελάδος ή με φρούτα, το λαχταριστό γιαούρτι Κρι Κρι με γάλα ημέρας είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να δοκιμάσεις. Και τώρα ξέρεις πως όταν ξυπνάς, εκείνο ήδη παρασκευάζεται για σένα.