Categories: ΓΕΥΣΗ

Αυτά είναι τα καλύτερα φαγάδικα που πρέπει να.. βάλεις στο σπίτι σου.

Πείνασες και βαριέσαι να μαγειρέψεις; Περιμένεις μεγάλη παρέα και θέλεις να τους κεράσεις κάτι τις; Είπες στον φίλο σου ότι σήμερα θα του κάνεις το τραπέζι και δεν έχεις ιδέα από μαγειρική;  Ακολούθησε βήμα-βήμα τις συμβουλές μας και δεν θα χάσεις. Πιάσε το λάπτοπ σου, τώρα μπες στο delivery.gr, βάλε την οδό σου και βρες ποιο από τα αγαπημένα μας ‘’φαγάδικα’’ βρίσκονται κοντά σου. Εμείς διαλέξαμε εκείνα που πρέπει να.. βάλεις άμεσα στο σπίτι σου για να γλείφουν όλοι τα δάχτυλά τους!

Σου κάνει κέφι να φας ένα καλό σουβλάκι; Εάν μένεις κοντά στο Παγκράτι πρέπει σίγουρα να δοκιμάσεις το Piggyπόπουλο. Πολλοί το αποκαλούν το μαμαδίσιο σουβλάκι της Αθήνας κι όχι τυχαία. Το σουβλάκι του είναι ιδιαίτερο, η πίτα δεν λαδώνεται, ούτε ξεροψήνεται, ενώ έχει ακόμα και πιτάκια ολικής άλεσης για τους απαιτητικούς. Το καλαμάκι περιλαμβάνει ψαχνό από χοιρινό λαιμό κομμένο στο χέρι και μαριναρισμένο, το κοτόπουλο είναι από φιλέτο μπούτι, ενώ το μπιφτέκι είναι… μαμαδίστικο! Οι ποσότητες είναι μικρές αλλά χορταστικές.

Στο άλλο άκρο βρίσκεται ο Κάνδαυλος, το θρυλικό πλέον σουβλατζίδικο στο Γκάζι. Τα γιγαντιαία του σουβλάκια έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στην Αθήνα της μάσας και τώρα μας επισκέπτεται και στο σπίτι μας. Σε ποιο άλλο σουβλατζίδικο έχεις δικαίωμα επιλογής στην πίτα; Και βασικά που θα βρεις το πιο χορταστικό σουβλάκι της Αθήνας; Η απάντηση είναι εδώ!

Εάν δεν έχεις δοκιμάσει ακόμα σουβλάκι από το Κρεατοφαγείον ήρθε η ώρα. Παράγγειλε από το delivery.gr τις πατάτες του Μερακλή για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία! Εάν είσαι χορτοφάγος θα μπεις σίγουρα στον πειρασμό να δοκιμάσεις. Έχει μεγάλη ποικιλία σε κρεατικά, ενώ τα πιάτα είναι μοντέρνα κι εμπνευσμένα.

Ένα από τα αγαπημένα μας σουβλατζίδικα τους τελευταίους μήνες είναι το street souvlaki. Το εθνικό μας street food είχε μέχρι πρόσφατα έδρα στον Πειραιά για λίγους τυχερούς, ενώ λίγο καιρό πριν εγκαινιάστηκε η δεύτερη έδρα του, στην οδό Κολοκοτρώνη, δίνοντας την ευκαιρία και σε εμας του κέντρου να δοκιμάσουμε το γευστικό του κρέας και τις πιο λαχταριστές πατάτες με σως που έχω δοκιμάσει τελευταία!

Τελευταίο αγαπημένο, το Κεμπαμπτζίδικον, μας σύστησε λίγα χρόνια πριν τι θα πει καλό κεμπαμπ. Οι παραδοσιακές συνταγές που ταξίδεψαν στο χρόνο και διασώθηκαν, από στόμα σε στόμα θα σε μαγέψουν. Πικάντικα αρώματα, ζουμερά κεμπάπ σε σούβλα στα κάρβουνα, διαλεχτός παστουρμάς και σουτζούκι που δεν θα βρεις αλλού. Στο υπογράφουμε.

Pizza time: Εάν έχεις την καθιερωμένη μάζωξη της εβδομάδας στο σπίτι σου για αγώνα και είναι όλοι πεινασμένοι, εάν έχεις καλέσει τις φίλες σου για ταινία και πίτσα τότε πρέπει να παραγγείλεις από το delivery.gr, μια από τις αγαπημένες μας πίστες.

Στη Home Pizza μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε chicken nuggets και burritos μέχρι καρμπονάρα και Blue Dream πίτσα. Έχει φοβερές προσφορές και μεγάλη ποικιλία για να επιλέξεις.

Από την άλλη τα smart box της Pizza Fan έχουν γίνει ανάρπαστα τον τελευταίο καιρό. Πως θα σου φαινόταν να έχεις μια πίτσα, τρείς φτερούγες κοτόπουλο, 3 σκορδόψωμα και BBQ sauce, σε φοβερή τιμή; Ναι το ξέρω. Σου τρέχουν ήδη τα σάλια!

Εάν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο.. παραδοσιακό κάνε κλικ πάνω στο Benvenuto και διάλεξε τα υλικά που προτιμάς. Η γνήσια ιταλική κουζίνα κι η αποκλειστική συνταγή της πίτσας, σε συνδυασμό με τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής της και της ξεχωριστής της γεύσης έχουν μετατρέψει το Benvenuto σε μια σταθερή και αγαπητή επιλογή όλων των καλοφαγάδων.

Εάν μένεις κοντά στο Χαλάνδρι δεν παίζει να μην έχεις παραγγείλει έστω και μια φορά πίτσα από τον Ελευθεριάδη. Μια πιτσαρία για όλα τα γούστα. Φημίζεται για τα πεϊνιρλί και τις φουρνοπατάτες του, ενώ εάν έχεις τρελές ορέξεις μπορείς να διαλέξεις από πίτσα με κάρι μέχρι ριζότο. Θα σου πάρει λίγη ώρα μέχρι να αποφασίσεις τι προτιμάς μέσα στον ατελείωτο κατάλογο του στο delivery.gr.

Μια ακόμα πιτσαρία που λατρεύουν και οι πιο απαιτητικοί είναι το Al Pino, μια αυθεντική ιταλική τρατορία. Μετράει 40 χρόνια εμπειρίας και μας ταξιδεύει στα γαστρονομικά μονοπάτια της Ιταλίας.Τα πιάτα του παρασκευάζονται με αυθεντικά ιταλικά υλικά και ολόφρεσκα προϊόντα εποχής για μια παραδοσιακή γευστική εμπειρία.

Έχουμε και τα καλύτερα της Ασιατικής Κουζίνας. Διαχρονική επιλογή του delivery.gr είναι το Noodle Bar. Μπορείς να το βρεις σχεδόν σε κάθε κεντρική γειτονιά και να φας ένα γευστικό γεύμα με έντονα αρώματα που θα έβρισκες μόνο στα μικρά, στενά δρομάκια του Τόκυο και στους μεγάλους κεντρικούς δρόμους της Μπανγκόγκ.

Εάν δεν έχεις παραγγείλει ακόμα από το Athenian China Town, στους Αμπελόκηπους, πρέπει να το κάνεις τώρα. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε κινέζικο και σε σούσι, σε χρώματα και αρώματα, σε ζάχαρη και ξύδι, σε spring onion και ρίζες ginger, όπως ακριβώς αν βρισκόσουν στην China Town!

Σε περίπτωση που σήμερα έχεις όρεξη για σούσι η λύση είναι μια! Sushi bar! Βρίσκεται στο Παγκράτι κι έχει μια τεράστια ποικιλία από nigiri, sashimi, σαλάτες και σούπες. Μην ξεχάσεις να παραγγείλεις edamame, πικάντικα ή αλατισμένα φασολάκια σόγιας, το αγαπημένο ορεκτικό όσων λατρεύουν την ιαπωνική κουζίνα.

Το Tokyo Joe είναι το αγαπημένο στέκι για σούσι των νοτίων προαστίων. Εάν μένεις λοιπόν κοντά πρέπει να παραγγείλεις σίγουρα ένα από τα signature πιάτα του με την υπογραφή των φοβερών του chef. Εάν σου αρέσουν τα καυτερά δοκίμασε το dynamite.

Τέλος  στο Mongo μπορείς να φτιάξεις και να παραγγείλεις online το δικό σου mongo στο wok με προϊόντα της επιλογής σου. Ή nigiri γαρίδας. Α! Ή noodles με μπέικον. Οι επιλογές είναι πολλές. Έχεις όσο χρόνο θέλεις για να επιλέξεις τα πιάτα που θα βάλεις στο καλάθι σου. 

Εάν αποφάσισες να σταματήσεις για λίγο τη διατροφή και να φας ένα χορταστικό burger, αυτά είναι μερικά από τα αγαπημένα μας μαγαζιά που πρέπει να βάλεις στο σπίτι σου.

Το Just Burgers είναι ένα από τα καλύτερα μπεργκεράδικα της Γλυφάδας. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι ολόφρεσκα, το κρέας ζουμερό, οι πατάτες φρέσκες και κομμένες στο χέρι και τα milkshake ο καλύτερος τρόπος να κλείσεις ένα χορταστικό κι απολαυστικό δείπνο.

Το Burger Joint έχει κερδίσει και αυτό πολύ καλές κριτικές τα τελευταία χρόνια και φανατικούς πελάτες που παραγγέλνουν αποκλειστικά από εκεί. Το ‘’σπίτι’’ του βρίσκεται στη Γλυφάδα και στο Ψυχικό και το έχουμε αγαπήσει για τα καλά του κρέατα, τα μαλακά του ψωμάκια, την ποικιλία στα burger και την truffle mayo που απογειώνει τις γεύσεις!

Το Hops ήρθε να βάλει την αγαπημένη σου μπύρα μέσα στο.. μπέργκερ σου και έχει ήδη εκατοντάδες φανατικούς. Δοκίμασε την σως μπύρας και θα καταλάβεις το γιατί!

Στο Ace Burger, στην Πανόρμου και στην Κηφισιά θα φας ένα πεντανόστιμο black angus beef σε πολύ προσιτές τιμές. Εάν παραγγείλεις από το delivery.gr θα έχεις να διαλέξεις ανάμεσα σε πολλές δελεαστικές προσφορές για ένα ολοκληρωμένο δείπνο απευθείας στο σαλόνι σου.

Τέλος, εάν θέλεις να ζήσεις μια αυθεντική αμερικανική εμπειρία πρέπει να δοκιμάσεις το Bluefield. Από το 1977, που άνοιξε το πρώτο κατάστημα στη Ν. Υόρκη, διατηρεί την αμερικάνικη παράδοση και την εμπλουτίζει με τις μεσογειακές γεύσεις. Μόλις ακούσεις το κουδούνι του σπιτιού σου να είσαι σίγουρος πως ένα πεντανόστιμο μπέργκερ θα βρεθεί στη κουζίνα σου, βασισμένο στην υγιεινή μεσογειακή διατροφή, με 100% μοσχαρίσιο κρέας και… ολόφρεσκο ψάρι!

Ακόμα κι εάν δεν πεινούσες είμαστε σίγουροι πως τώρα σου τρέχουν τα σάλια. Μοσχαρίσια ζουμερά μπέργκερ, ολόφρεσκα σούσι, noodles γεμάτα αρώματα, καυτερά και γλυκόξινα πιάτα, μακαρονάδες και πίτσες με μυρωδικά, αλλά και κλασικά αγαπημένα τυλιχτά φτιάχνονται αυτή τη στιγμή στον πάγκο των αγαπημένων μας καταστημάτων για να ταξιδέψουν μέχρι την πόρτα σου και το..πεινασμένο σου στομάχι! Διάλεξε αυτό που σου έκανε μεγαλύτερη εντύπωση, μπες στο delivery.gr, γέμισε το… καλάθι σου με τα απαραίτητα και σύντομα ένα χορταστικό και απολαυστικό δείπνο θα βρίσκεται έξω από την πόρτα του σπιτιού σου. Εσύ βάλε τα μαχαιροπίρουνα κι εμείς βάζουμε την εμπειρία μας για μια νέα γευστική εμπειρία που θα γίνει η  νέα, απολαυστική σου συνήθεια.

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA