Categories: ΓΕΥΣΗ

H «γλυκιά» Αθήνα από τα προϊόντα Παπαδοπούλου

Ποιος δεν έχει συνδέσει όλες του τις αναμνήσεις με τα αγαπημένα είδη της εταιρείας Παπαδοπούλου; Από τα Πτι-Μπερ μέχρι τα Γεμιστά και τις Χωριάτικες Φρυγανιές, τα προϊόντα Παπαδοπούλου έχουν βρεθεί σε κάθε σπίτι. H ελληνική εταιρεία ανταποκρινόμενη στην εμπιστοσύνη των καταναλωτών και επιμένοντας σταθερά στην ποιότητα καινοτομεί για ακόμη μια φορά, θέλοντας να δώσει μια διαφορετική και πιο γλυκιά όψη στην Αθήνα.
Συγκεκριμένα, εγκαινιάζει τέσσερα μοντέρνα προωθητικά περίπτερα στην πλατεία Κοραή, την πλατεία Κολωνακίου, την πλατεία Ομονοίας και τον Κορυδαλλό. Από τις αρχές Μαΐου, οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν μία ξεχωριστή εμπειρία σε αυτά τα σημεία (η οποία πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Αθήνα) και να καλύψουν τις διατροφικές τους ανάγκες αποκλειστικά με προϊόντα Παπαδοπούλου κάθε στιγμή της ημέρας. Από τα  Cream Crackers  με τις τρεις υπέροχες γεύσεις Σίτου, Σίκαλης και Χωρίς Ζάχαρη μέχρι τα κλασικά Γεμιστά, τα Caprice, τα Μιράντα, τα Πτι-Μπερ, τα Cream Crackers, τα Digestive έως και τα Digestive Bars, το ψωμί Γεύση2 και το Χωριανό, όλες οι αγαπημένες γεύσεις θα είναι εκεί για να χαρίσουν μοναδική απόλαυση και θρεπτική αξία. Όλα τα προϊόντα θα είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο καθώς θα υπάρχει αυτόματος πωλητής που θα λειτουργεί και τις νυχτερινές ώρες ενώ ο κόσμος θα  έχει τη δυνατότητα να ενημερωθεί για την ιστορία της εταιρείας, την ποικιλία των προϊόντων της και τη διατροφική τους αξία.

Ο Μάιος θα είναι πιο γλυκός και γευστικός από ποτέ. Ανακαλύψτε και εσείς την εναλλακτική αυτή πρόταση και ζήστε μία ξεχωριστή εμπειρία απολαμβάνοντας τα αγαπημένα σας προϊόντα Παπαδοπούλου!

Άνη Ορφανίδου