Categories: FeaturedΓΕΥΣΗ

Δοκιμάσαμε το νέο entry του καταλόγου των Angus Burgers των Goody’s Burger House, Texas BBQ

«Είμαι παιδί των Goody’s!», αυτή ήταν η πρώτη ατάκα που ξεστόμισα όταν έμαθα ότι μια έκπληξη περιμένει έναν συντάκτη της Popaganda στα Goody’s Αργυρούπολης, ή μάλλον πιο ορθά στα Goody’s Burger House, καθώς το μπεργκεράδικο – σταθερά πρώτο στην καρδιά μας όλα αυτά τα χρόνια, άλλαξε ταυτότητα και εμφάνιση, συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της εποχής και ανανεώνεται. Έτσι μέσα από απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, ήμουν η εκλεκτή που θα δοκίμαζε το νέο entry στον κατάλογο των Angus Burgers.

Ανυπόμονη συντάκτρια παρεμποδίζει το έργο του φωτογράφου τρώγοντας πατάτες

Και μάλλον το διασκεδάζει

Το Αngus beef προέρχεται από φυλή βοδινών ελευθέρας βοσκής, τα οποία δεν εκτρέφονται με ορμόνες ταχείας ανάπτυξης. Ως αποτέλεσμα των ειδικών συνθηκών εκτροφής τους, παράγουν πιστοποιημένο κρέας εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής διατροφικής αξίας και με ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά Όλο αυτό έχει σαν απώτερη κατάληξη το Angus να θεωρείται το  καλύτερο μοσχαρίσιο κρέας για burgers στον κόσμο. Είναι τόσο ζουμερό και έχει τόσο έντονη γεύση από μόνο του, που κατά την παρασκευή του μπιφτεκιού, χρησιμοποιείται μόνο αλάτι και πιπέρι.

Λίγους μήνες πριν μας συστήθηκαν τα τρία πρώτα Αngus burger του νέου καταλόγου. Το Smokey, με την καπνιστή μαγιονέζα να δίνει ιδιαίτερη γεύση, το Rock n’ Rolla με chips κρεμμυδιού και sauce τρούφας και το Red Hot Chili Burger για δυνατούς παίχτες που δε δακρύζουν.

Texas BBQ, Κόλαση!

Μαρούλι, τομάτα, τυρί, μπέικον και η θεϊκή BBQ sauce πλαισιώνουν το ζουμερό Angus μπιφτέκι

Και τώρα έρχεται να προστεθεί ένα νέο burger εξίσου εκρηκτικό με τα υπόλοιπα, το Texas BBQ. Τι συμβαίνει με το εν λόγω burger; Το λαχταριστό και αφράτο ψωμάκι brioche αγκαλιάζει με στοργή και τρυφερότητα το αξεπέραστης ποιότητας μπιφτέκι από 100% Angus μοσχαρίσιο κρέας, που πλαισιώνεται από φρέσκια τομάτα και μαρούλι, τυρί και bacon (φυσικά!). Εκεί έρχεται η ΒΒQ sauce που παρασκευάζεται μέσα στα Burger House. Το ίδιο συμβαίνει με το ketchup και τη μουστάρδα που θα σε έρθουν σε βαζάκια αν προτιμήσεις την deluxe έκδοση, ναι αυτή με τις νέες πατάτες Country Style, που σε κάθε μπουκιά νιώθεις ότι είσαι στον παράδεισο επί γης.

Ενθουσιασμένη με το Texas BBQ η συντάκτρια της Popaganda, Φιλίππα Δημητριάδη.

«Γεράσιμε τελείωνε, μου τρέχουν τα σάλια!»

Μιάμ!

Ντελικάτη συντάκτρια, απολαμβάνει το Texas BBQ

Σφαγή!

Texas BBQ, το νέο entry στον κατάλογο των Angus Burgers των Goody’s Burger House

Τσιμπάει και πατατούλα! Και τι πατατούλα, Country Style που σερβίρονται με ketchup & μουστάρδα.

Τα απομεινάρια μιας μεγάλης μάχης που έδωσαν η συναντάκτρια της Popaganda, Φιλίππα Δημητριάδη και ο φωτογράφος της FOSPHOTOS, Γεράσιμος Δομένικος. Φυσικά βγήκαν νικητές!

Κι όλα αυτά δε συμβαίνουν μόνο στα Goody’s Burger House στην Αργυρούπολη, αλλά σε πάνω από 48 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που μεταμορφώθηκαν και άλλαξαν φιλοσοφία. Η διακόσμηση έχει αλλάξει ριζικά. Πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το ξύλο με χρώματα, οι neon επιγραφές και γενικά το φως και η funky διάθεση. Η τεχνολογία είναι επίσης παντού, με free wifi για να είσαι πάντα συνδεδεμένος και σαν σωστός foodie να ποστάρεις απευθείας το Angus Burger σου στο Instagram, αλλά και ταμπλέτες και θέσεις για φορτιστές.

Η νέα ταμπέλα των Goody’s Burger House!

Πήραμε και πακετάκι για το σπίτι, καθώς τα νέα Angus Burgers σε χορταίνουν μεν, αλλά δε σε φουσκώνουν!

Το ξέρεις ότι τα Goody’s κάνουν και delivery, έτσι;

Σαν «παιδί των Goody’s», πρέπει να εξομολογηθώ ότι ήμουν πάντα πιστή φαν του Cheese Burger και σπάνια ρίσκαρα να φάω κάτι άλλο από τον κατάλογο. Συνεπώς όταν μου είπαν να δοκιμάσω το Texas BBQ, σκέφτηκα «Ναι, φυσικά, γιατί όχι, αλλά θα ‘ναι για μία φορά! Μετά επιστροφή και πάλι στο λατρεμένο μου Cheese. Ειδικά όταν από τον επόμενο μήνα θα μπορώ να το απολαύσω σε Combo Meal με πατάτες και αναψυκτικό σε σούπερ τιμή!», μετά από αυτό το γευστικό ταξίδι στο Τexas όμως, μάλλον θα απιστήσω περισσότερο από μία φορές.

Φιλίππα Δημητριάδη

Η Φιλίππα Δημητριάδη είναι δημοσιογράφος. Γεννήθηκε το 1990 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει μέχρι σήμερα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Share
Published by
Φιλίππα Δημητριάδη