Categories: ΓΕΥΣΗ

Η Αθήνα στο πιάτο

Είχες ποτέ φανταστεί ότι θα ζήσει την εμπειρία ενός μαγικού δείπνου στον αέρα; Δε χρειάζονται μαγικά χαλιά, δε χρειάζεται κανενός είδους ναρκωτικό, δεν χρειάζεται να αρκεστείς στη φαντασία σου.

Τώρα χάρη στο Dinner in the Sky οι Αθηναίοι έχουν τη δυνατότητα να γευθούν μια μοναδική γαστρονομική βραδιά που θα τους απογειώσει, στην κυριολεξία. Σε 45 τυχερές πόλεις σε όλο τον κόσμο, μεταξύ αυτών το Λονδίνο, το Las Vegas, η Κωνσταντινούπολη και το Παρίσι, υπάρχει η ειδική πλατφόρμα που μπορεί να φιλοξενήσει 22 συνδαιτυμόνες και έναν σεφ. Στο φιλόξενο τραπέζι της, που προστατεύεται από τη βροχή και τον αέρα χάρη στην ειδική τέντα της και από το κρύο χάρη στις θερμάστρες, οι Αθηναίοι θα μπορούν να απολαύσουν ένα εξαιρετικό menu που περιλαμβάνει welcome, πρώτο πιάτο, σαλάτα, κυρίως (βοδινό φιλέτο ποσαρισμένο σε αγιοργήτικο κρασί με πουρέ από φασόλια Πρεσπών, σωτέ μανιτάρια του δάσους και τσάτνεϊ τομάτας με δυόσμο) και επιδόρπιο. Και όλα αυτά σε περιβάλλον απόλυτης ασφάλειας αφού το Dinner in the Sky έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ 13814 το οποίο αφορά την κατασκευή και λειτουργία των ψυχαγωγικών πάρκων και η TUV Rheinland έχει πιστοποιήσει όλα τα στάδια κατασκευής.

Η εμπειρία του Dinner in the Sky είναι ιδανική τόσο για εταιρικές στιγμές (συνεντεύξεις τύπου και media event, product launches και εταιρικές δράσεις επικοινωνίας) όσο και για οικογενειακές, καθώς δεν υπάρχει ηλικιακός περιορισμός παρά μόνο περιορισμός ύψους, απαραίτητη προϋπόθεση για συμμετοχή είναι να είναι κανείς πάνω από 1.50 μ.

Η πλατφόρμα του Dinner in the Sky θα βρίσκεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων από το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου. Τώρα πια δεν έχεις δικαιολογία να μην το ζήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210 6753180 ή επισκεφθείτε το www.dinnerinthesky.g

POPAGANDA

Share
Published by
POPAGANDA