Categories: ΛΙΣΤΟΛΟΓΙΟ

Τι θα γινόταν αν ο Darth Vader ήταν φλαμανδός λόρδος και ζούσε στο 16ο αιώνα;

Ο Sasha Goldberger αποφάσισε να μπλέξει δυο τελείως άσχετα θέματα μεταξύ τους για να βγάλει κάτι φρέσκο και αρκετά ενδιαφέρον. Πήρε γνωστούς και λιγότερο γνωστούς ήρωες, φιγούρες και περσόνες από την σύγχρονη ποπ κουλτούρα, δηλαδή υπερήρωες, χαρακτήρες παραμυθιών και επιστημονικής φαντασίας και τους «μετέφερε» στο 16ο αιώνα και τη φλαμανδική σχολή ζωγραφικής. Super Flemish δηλαδή, όπως και τους ονόμασε.

Υιοθετώντας τα χρώματα, τις σκιές κι εφαρμόζοντας το ύφος της συγκεκριμένης τεχνοτροπίας στα που θα δείτε παρακάτω, έδωσε μια διαφορετική οπτική και «έβγαλε» από τις σκιές τους υπερήρωες για να τους δούμε υπό το πρίσμα του μοντέλου για ένα μεγάλο πίνακα. Πόζα, στήσιμο και βέβαια τα απαραίτητα αξεσουάρ (όπως αυτά τα περιλαίμια που μοιάζουν με ακορντεόν) που μετατρέπουν κατευθείαν καθετί σύγχρονο σε αναγεννησιακό.

Ας δούμε λοιπόν το «λόρδο Μπάτμαν», τον «αντιβασιλέα Σούπερμαν», την «πριγκίπισσα Κάτγουμαν», αλλά κι ένα σωρό χαρακτήρες από το Star Wars, από τον Darth Vader και το Γιόντα, μέχρι τους δύσμοιρους Stormtroopers.

Captain America


Iron Man

Joker

Catwoman

Hulk

Batman

Superman

Spiderman

Darth Vader

Wolverine

Princess Leia

Robin

Catwoman II

Stormtrooper

Wonder Woman

Alice in Wonderland

Green Lantern

Yoda

Batman & Robin

Snow White

C-3po

Darth Maul

Cato

Nemesis (Resident Evil)

R2-D2

Chewbacca

Princess Leia II

Darth Vader II

Jawa

Imperial Admiral

Boba Fett

Stormtroopers

Django Fett

Sandpeople

Anakin Skywalker

ΠΗΓΗ: sashabada.com

Κώστας Χανδρινός