ΣΚΑΝΕΡ

Ένας διαγωνισμός ομορφιάς για τρανς γυναίκες στην Ινδία

Ένας προκριματικός διαγωνισμός ομορφιάς για τρανς γυναίκες πραγματοποιήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου στην πόλη Τσενάι (Chennai)  στην νοτιοανατολική Ινδία.

Η πόλη Τσενάι, γνωστή μέχρι το 1996 ως Μαντράς( Madras), είναι η πρωτεύουσα της επαρχίας Ταμίλ Ναντού (Tamil Nadu) και αποτελεί το πιο σημαντικό πολιτιστικό, οικονομικό και εκπαιδευτικό κέντρο της Νότιας Ινδίας. Είναι επίσης η έκτη πολυπληθέστερη πόλη της χώρας.

Ενόψει του στο Transgender Triennial Festival 2022, ένα τριήμερο φεστιβάλ προβολής και υποστήριξης της τοπικής τρανσέξουαλ κοινότητας, θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου στο Τσενάι ο τελικός διαγωνισμός ομορφιάς Miss Chennai Transgender 2022, όπου θα συμμετέχουν οι νικήτριες από όλους τους υπόλοιπους προκριματικούς που θα διεξαχθούν τις επόμενες μέρες. 

Στο ίδιο φεστιβάλ, στις 13 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί συνέδριο για τη σημασία της συμμετοχής των τρανς στην εκπαίδευση και την απασχόληση, στις 14 Οκτωβρίου ένα σεμινάριο για ιατρικές θεραπείες και βοηθήματα για τρανσέξουαλ και στις 15 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού ομορφιάς.

Εικοσιδύο τρανς γυναίκες συμμετείχαν σε αυτόν τον προκριματικό. Με αστραφτερά χαμόγελα, σώματα επιδέξια τυλιγμένα σε μεταξωτά πολύχρωμα σαρί και στολισμένες με βαριά, χρυσά κοσμήματα στο πρόσωπο, στο στήθος, στα χέρια και στα πόδια παρέλασαν μπροστά από διάσημους fashionistas της περιοχής. Από εδώ, προκρίθηκαν δώδεκα κοπέλες που θα συμμετέχουν στον μεγάλο τελικό, στον οποίο οι τρεις φιναλίστ θα βραβευτούν με πιστοποιητικό νίκης και θα λάβουν και οι τρεις τον τίτλο της Μις Τσενάι Τρανς 2022.

Τρανς διαγωνιζόμενες γυναίκες περιμένουν στα παρασκήνια κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Chennai Transgender2022, στην πόλη Τσενάι της Ινδίας, 21 Σεπτεμβρίου 2022. Αρκετές τρανς γυναίκες από την πολιτεία Ταμίλ Ναντού συμμετέχουν στον διαγωνισμό, του οποίου ο τελικός γύρος θα διεξαχθεί στις 15 Οκτωβρίου 2022. EPA/IDREES MOHAMMED

Οι διαγωνιζόμενες περπατούν στη σκηνή κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Chennai Transgender 2022, Ινδία, 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Περιμένοντας την σειρά τους, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Chennai Transgender 2022, Ινδία, 21 Σεπτεμβρίου 2022.

Σκάνερ