Tο πρόγραμμα YOU@S&B βελτιώνει τις προοπτικές στην αγορά εργασίας για 15 νέους

 

Η ιδιωτική πρωτοβουλία έρχεται να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ολοένα αυξανόμενων ποσοστών ανεργίας μέσω του προγράμματος YOU@S&B. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, οι συμμετέχοντες θα εξοικειωθούν με την σύγχρονη επιχείρηση και θα αναπτύξουν νέες δεξιότητες μέσω αμειβόμενης απασχόλησης στην εταιρεία S&B Βιομηχανικά Ορυκτά A.E. για εννέα μήνες. Στόχος του προγράμματος είναι να αποκτήσουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία και να βελτιώσουν τις προοπτικές τους στην αγορά εργασίας.

Δεκαπέντε απόφοιτοι λυκείου, ανώτερης ή ανώτατης εκπαίδευσης -με μικρή ή καθόλου επαγγελματική εμπειρία- θα έχουν την ευκαιρία να ασχοληθούν μέσω του προγράμματος με τομείς όπως: έρευνα και ανάπτυξη, ανάπτυξη εργασιών, εξόρυξη και επεξεργασία, ποιοτικός έλεγχος, περιβαλλοντική διαχείριση, συντήρηση μηχανολογικού εξοπλισμού, βιώσιμη ανάπτυξη, χρηματοοικονομικά, πληροφορική, ανθρώπινο δυναμικό, τοπογραφία, μεταλλειοκτησία, γραμματειακή υποστήριξη πωλήσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που απαιτείται για την συμμετοχή στο πρόγραμμα από τις 27 Οκτωβρίου έως και τις 9 Νοεμβρίου 2014. Οι επιλαχόντες θα ξεκινήσουν την εργασία τους από τον Ιανουάριο του 2015.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την αίτηση, το περιεχόμενο του προγράμματος και τη διαδικασία επιλογής στο www.youatsandb.gr ή στη σελίδα www.facebook.com/youatsandb

Στέλλα Σαρρή

Share
Published by
Στέλλα Σαρρή